Spor Olympiakos - Anadolu Efes

Olympiakos - Anadolu Efes

Paylaş
Olympiakos - Anadolu Efes

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi play-off turu son maçında deplasmanda Olympiakos karşı karşıya geldi

1.PERİYOT

Pire'de zorlu maç başladı.Başarılar Anadolu Efes. Maçın başında Olympiakos Spanoulis ile etkili oldu ve farkı 7'ye çıkardı. Tela bulduğu sayılarla farkı kapatmaya çalışıyor. Anadolu Efes Periyotun ikinci bölümünde toparlandı ve farkı eritmeyi başardı. Spanoulis maçın başında alev aldı ve 13 sayı kaydetti.

Olympiakos 25 - 21 Anadolu Efes

2. PERİYOT


İkinci çeyreğe Anadolu Efes çok iyi bir başlangıç yaptı ve periyotun bitmesine 7.30 kala maçta ilk kez öne geçti. Skor üstünlüğü bu çeyrek sürekli değişiyor ama Efes Cedi Osman ve Derrick Brown'un bire birden bulduğu sayılarla 3 sayı farkla önde. ( 36 - 39 ) İlk yarı sona erdi temsilcimiz ilk yarıyı önde kapatıyor.

Olympiakos 37 - 41 Anadolu Efes



3.PERİYOT

İkinci yarıya ev sahibi ekip iyi başladı. Olympiakos, Dunston'ın faul problemi yaşamasından da yararlanarak pota altından kolay sayılar buldu. Anadolu Efes Brandon Paul'un dış atışlarıyla maça tutunmayı başardı. ( 54 - 53 ) Olympiakos hücumda topu çok iyi paylaştı ve 62 - 56 skorla önde.

Olympiakos 63 - 58 Anadolu Efes


4.PERİYOT

Son çeyreğe her iki takımda son damlasına kadar mücadele ediyor. Spanoulis'in etkili oyunuyla önde. Bryant Dunston'ın 5. faulünü alarak oyun dışı kalmasıyla Anadolu Efes oyundan düştü. Dunston'ın teknik faul almasıyla Olympiakos farkı 9'a çıkardı. Anadolu Efes sahadan maalesef mağlup ayrılıyor.

Olympiakos 87 - 78 Anadolu Efes


SEZONUN MAÇI


Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off turu 5. ve son maçında bugün deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos ekibi ile karşı karşıya geldi

Haberin Devamı