Bilim - Teknoloji Oppo, Reno Ace modelini artık Ace olarak sürdürecek
Paylaş
Oppo, Reno Ace modelini artık Ace olarak sürdürecek

Geçen yıl Oppo, hem orta sınıf hem de üst düzey modelleri içeren Reno serisi akıllı telefonları tanıtmıştı. Şimdiyse şirket, üst düzey Reno Ace telefonunu Reno markasından ayırarak Ace olarak devam ettirecek. Onur Binay/posta.com.tr

Oppo, Reno Ace modelini Reno'dan ayırarak sadece Ace adında yeni bir seri olarak tüketicilere sunacak. Şirketin Global Pazarlama Başkanı olan Başkan Yardımcısı Brian Shen Yiren bunu Weibo profilinde resmen açıkladı. Yaklaşan Oppo Ace 2'nin bu yeni kurulan serideki ilk telefon olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yiren, Reno Ace’in hem müşteriler hem de şirket arasında muazzam bir başarı olduğunu söyledi. Reno Ace, 90Hz yenileme hızında ekran, 65W SuperVOOC hızlı şarj ve üst düzey performans ile oyuncuları hedef aldı.

Kullanıcılardan 20.000'den fazla geri bildirim ile şirket % 90'ını yerine getirmeyi başardı. Şimdi, Oppo, müşterilerin ihtiyaç duyduğu şeyleri sunmak için daha fazla konsantre olmak için ayrı bir seri haline getirerek Reno Ace'i bir sonraki seviyeye taşıyor.

Oppo, bütçe dostu A serisinin yanı sıra Find, Reno ve Ace olmak üzere toplamda 4 telefon serisine sahip olacak. Ace serisi, şirketin yeni üst segment telefonlarını temsil edecek.