Gündem Oradan 1 günde 55 bin araç geçti!

Oradan 1 günde 55 bin araç geçti!

Paylaş
Oradan 1 günde 55 bin araç geçti!

Bayram tatilini 9 güne çıkması üzerine şehirlerarası yollarda araç yoğunluğu arttı. 43 ilin bağlantı noktasındaki Kırıkkale'de ise araç trafiğinin artması üzerine trafik polisleri tedbirleri artırdı. Kentten 24 saatte 55 bin 943 araç geçtiği belirtildi

Özellikle Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar güçlükle ilerlerken trafik ekipleri de denetimlerini artırdı. Yoğunluğun fazla olduğu kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalışan ekipler, sürücüleri de dikkatli araç kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Son 24 saatte Kırıkkale çevre yollarından 55 bin 943 aracın geçtiği belirtildi. Sürücüler yollardaki aşırı kalabalıktan şikayetçi olurken trafik ekipleri kalabalığın önümüzdeki günlerde daha da artacağını dile getirdi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, "Araç yoğunluğunun önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. Ekiplerimiz hız ve emniyet kemeri uygulamalarına aralıksız devam ediyorlar. Sürücülerimizden de trafik kurallarına ve ekiplerimizin uyarılarına önem vermesini bekliyoruz" dedi.

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE,(DHA)