Gündem Otomobil fidan diken işçileri ezdi: 2 ölü

Otomobil fidan diken işçileri ezdi: 2 ölü

Paylaş
Otomobil fidan diken işçileri ezdi: 2 ölü

Bolu'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere çarparak yol kenarında fidan diken işçilerin üzerine uçtu. İkisi de 19 yaşında olan mevsimlik işçi daha ilk maaşlarını almadan feci kazada can verdi

Kaza saat 11.45'de TEM Otoyolu Batı gişeleri mevkiine yaklaşık 500 metre uzaklıkta meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Osman Atasay yönetimindeki 41 BH 127 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıp havalanarak yol alt kısmındaki bayırda fidan diken işçilerin üzerine düştü.

Haberin Devamı

HERKES KAÇTI ONLAR KAÇAMADI

Aracın altında kalan işçilerden Sefa Nes (19) kaza yerinde, Şükran Bozkır (19) ise kaldırıldığı İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşamını yitirdi. Yaralı sürücü, aynı hastanede tedavi altına alındı.

Kazanın ardından işçiler polis ve 112 Acil'i arayarak yardım istediler. Ağır yaralanan Şükran Bozkır ile Osman Atasay 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin olay yerine gelerek işçilerden bilgi aldı. Gözleri önünde arkadaşları ölen işçiler gözyaşlarına boğuldular. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı