Türkiye (Son Dakika) Otomobil kullanma hevesi sonu oldu

Otomobil kullanma hevesi sonu oldu

Paylaş
Otomobil kullanma hevesi sonu oldu

Antalya'da yaşayan öğretmen çiftin tek çocuğu olan 16 yaşındaki Ali Tekiner, tatil için geldiği memleketi Ankara'da amcasının otomobilini kullanırken geçirdiği kazada öldü

Antalya’da yaşayan öğretmen Kamuran-Sibel Tekiner çiftinin çocukları fen lisesi öğrencisi Ali Tekiner, akrabalarını ziyaret için memleketi Şereflikoçhisar’ın Şereflidavutlu köyüne geldi.

Haberin Devamı

ARACI KULLANMAK İÇİN ISRAR ETTİ

Ali Tekiner, amcası Çağlayan Tekiner ve amcasının oğlu Ahmet Can Tekiner ile birlikte otomobil ile gezmeye çıktı. İddiaya göre Ali Tekiner bu sırada amcasına aracı kullanmak için ısrar etti. Yeğenini kıramayan amcası da aracı Ali’ye verdi.

Ali Tekiner’in kullandığı otomobil, aile piknik alanında bir anlık dikkatsizlik sonucu şarampole devrildi. Kazada Ali Tekiner, olay yerinde hayatını kaybederken, amcası Çağlayan ve kuzeni Ahmet Can Tekiner ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan, baba ile oğlunun hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

BABASI FERYAT ETTİ

Acı haberi alan Ali Tekiner’in annesi ve babası cenaze için geldikleri memleketlerinde gözyaşlarına boğuldu. Cenazede ayakta durmakta zorlanan baba Kamuran Tekiner, "Doyamadım sana bitanem" diyerek feryat etti. Tiyatro yaptığı, tekvando ile ilgilendiği ve okul basketbol takımında oynadığı kaydedilen Ali Tekiner, sevenleri tarafından köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

DHA