Gündem Otomobilde yılan paniği

Otomobilde yılan paniği

Paylaş
Otomobilde yılan paniği

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde Fatma Bütüner'e ait park halindeki otomobilin motor kısmına saklanan yılan korku ve paniğe neden oldu. Mahalle sakinleri ve itfaiyenin çıkaramadığı yılanı yoldan geçen bir çiftçi kımıl ilacı ile çıkarttı çevredekiler de sopayla öldürdü

Balıkesir’dan Malkara’ya bir hafta önce kız kardeşine tatile gelen 50 yaşındaki hemşire Fatma Bütüner, otomobilini Camiatik Mahallesi Işık sokak üzerine park etti.

Dün Balıkesir’e dönmek için otomobiline binen Bütüner, motor kapağının üzerinde yılan görünce korktu. Mahalle sakinleri yılanı yakalamak için seferber oldu, ancak vatandaşların çabası yetersiz kaldı. Çevredekilerden korkan yılan otomobilin motor kısmına saklandı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı.

HERKES UĞRAŞTI, ÇİFTİ ÇIKARDI

İtfaiye ekiplerinin de müdahalesi yetersiz kalınca o sırada sokaktan geçen 52 yaşındaki Çiftçi Hüseyin Yıldırım süne mücadelesinde kullanılan kımıl ilacıyla yılanı bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. İlacı yılanın saklandığı motor kısmına sıkan Hüseyin Yıldırım "Bekleyin yılan 10-15 dakikaya kadar kendi gelecek. Kokmayın ben onun hakkını verdim" diyerek panik yapan çevredeki vatandaşları sakinleştirdi. İlacın etkisiyle bir süre sonra yılan saklandığı motorun arasından yere düştü. Çevredekiler yılanı sopayla öldürdü.

Korku ve panik yaşayan Fatma Bütüner, yılanın öldürülmesiyle rahat nefes alarak otomobiliyle Balıkesir’e gitmek için yola çıktı.


Murat YAYIN/ MALKARA(Tekirdağ),(DHA)