Türkiye (Son Dakika) Kayseri'de feci kaza! Otomobilin çarptığı anne öldü, küçük oğlu ağır yaralandı

Kayseri'de feci kaza! Otomobilin çarptığı anne öldü, küçük oğlu ağır yaralandı

Paylaş
Kayseri'de feci kaza! Otomobilin çarptığı anne öldü, küçük oğlu ağır yaralandı

Kayseri'de yolun karşına geçmeye çalışan 30 yaşındaki anne ve 5 yaşındaki oğluna otomobil çarptı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu ağır yaralandı. Vicdansız sürücü ise arkasına bile bakmadan kaçtı

Kayseri'deki feci kaza, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Hasan Tahsin Bulvarı'nda meydana geldi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Gonca T. (30) ve oğlu Ebubekir T.'ye (5) plakası öğrenilemeyen otomobil çarptı ve kaçtı.

SAVRULUP BAŞKA BİR OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Çarpmanın etkisiyle savrulan Gonca T., bulvar üzerinde seyreden bir otomobilin üzerine düştü. Bu sırada, yola savrulan Gonca T.'ye çarpmamak için ani manevra yapan başka bir sürücünün aracı da kontrolden çıkıp refüje çıkarak bir ağaca çarptı.

Gonca T., kaza yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Ebubekir T. de ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen Gonca T.'nin yakınları da sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri kazanın meydana geldiği bulvar üzerine güvenlik önlemi aldı. Gonca T.'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna konuldu.

Haberin Devamı

Kazaya karışan diğer araçlarda çekici ile kaldırılırken, Gonca T. ve oğluna çarpan otomobili bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı.