Siyaset Oy kullanırken köpeğini sınıfın kapısına bağladı
Paylaş
Oy kullanırken köpeğini sınıfın kapısına bağladı

Antalya Ticaret Borsası Ticaret Meslek Lisesi'ne köpeğiyle birlikte gelen Fatoş Dülger sandık başkanının, "Köpeğinizle sınıfa girmeyin" uyarısını dikkate aldı. Dülger, 'Pamuk' adlı köpeğini sınıfın kapısına bağlayarak oy kullanma işlemini gerçekleştirdi

Antalya'da oy kullanma sırasında ilginç görüntüler oluştu. Lara bölgesindeki Antalya Ticaret Borsası Ticaret Meslek Lisesi'ne köpeğiyle birlikte gelen Fatoş Dülger, sandık başkanının "Köpeğinizle sınıfa girmeyin" uyarısını dikkate aldı. Dülger, 'Pamuk' adlı köpeğini sınıfın kapısına bağlayarak oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Sahibinin oy kullanmasını sınıfın kapısında oturarak bekleyen Pamuk, çevredekilerin ilgi odağı oldu.

SANDIK GÖREVLİSİ PLAKASIZ ARAÇLA GELDİ


Antalya'da 2 binin üzerinde gönüllüyle 8 ilçede sandıklarda müşahitlik yapan Oy ve Ötesi gönüllüleri, Kepez İlçesi Ünsal İlkokulu bahçesinde plakasız bir araç tespit etti. Sandık yemininin ardından saat 08.00'de oy kullanma işleminin başladığı Ünsal İlkokulu bahçesinde Oy ve Ötesi üyeleri tarafından plakasız bir otomobil tespit edildi. İnceleme sonunda aracın bir sandık görevlisine ait olduğu belirlendi. Oy ve Ötesi gönüllülerinin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri aracın sahibe ulaşarak plakalarını taktırdı.

Oy ve Ötesi Antalya Koordinatörü avukat Lider Tanrıkulu, "Sandıkta görevli memura ait olduğunu belirledik. Gönüllülerimizin müracaatı ve polisin müdahalesiyle aracın plakası takıldı. Onun dışında Antalya'da genel olarak seçim çok sakin geçiyor. Herhangi bir problemle karşı karşıya gelmedik. Sorunsuz devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ-Mehmet ÇINAR/ANTALYA/DHA