Gündem Özgecan'ın katilinin ölüm emrini veren Ahmet Tekin Baykal'a mektup yağdı

Özgecan'ın katilinin ölüm emrini veren Ahmet Tekin Baykal'a mektup yağdı

Paylaş
Özgecan'ın katilinin ölüm emrini veren Ahmet Tekin Baykal'a mektup yağdı

Özgecan Aslan'ın katilleri Suphi Altındöken ile babası Muhittin Altındöken'in ölüm emrini verdiği iddia edilen 70 yılla hükümlü mafya babası Ahmet Tekin Baykal'a Türkiye'nin birçok şehrinden ve yurt dışından binlerce mektup gönderildiği ortaya çıktı. Baykal'ın avukatı aracılığıyla önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken Adana F Tipi Kapalı Cezaevi'nde silahlı saldırıya uğramıştı.

Haberin Devamı

Aynı cezaevinde yatan Gültekin Alan adlı mahkumun düzenlediği saldırı sonucu Suphi Altındöken ölürken babası yaralı olarak kurtulmuştu.


MEKTUP YAĞDI

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, ölüm emrini verdiği iddiasıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Çerkez kökenli Aydınlı mafya babası Ahmet Tekin Baykal'a, memleketi Aydın'ın yanı sıra Türkiye ve yurtdışından da binlerce mektup gönderildiği öğrenildi.

Baykal'ın iddialarla ilgili önümüzdeki günlerde avukatı aracılığıyla cezaevinden basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Anafor perasyonu kapsamında tutuklanan ve 7 yıldır cezaevinde bulunan 70 yılla hükümlü Ahmet Tekin Baykal için son saldırıyla ilgili de tutuklama kararı verilmişti.


GÖNDERİLDİĞİ YER GİZLİ TUTULUYOR

Haberin Devamı

Cinayetin ardından Alan ile Baykal, tutuklu Ferhat Yüksel ve hükümlü Hüsamettin Bağlar, başka cezaevlerine nakledildi.

Güvenlik nedeniyle dört şüphelinin hangi cezaevine gönderildiği açıklanmadı. Olayla ilgili tutuklanan infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan ile hükümlü Hüsamettin Bağlar'ın eşi Gamze Bağlar ise Kürkçüler Cezaevi'ne konuldu.

GOOGLE'DA ADI ÇOK ARANIYOR

Kendisi adına açılan sosyal paylaşım hesabına da yüzlerce mesaj gönderildiği ve ayrıca Google'da son bir hafta içinde en çok aranan isim olduğu belirlendi.