Magazin Özlem Özden kimdir?

Özlem Özden kimdir?

Paylaş
Özlem Özden kimdir?

Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen Özlem Özden dün katıldığı Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının ardından gündem oldu. Özlem Özden’in “tiyatro sahnesine geri dönüyorum” sözlerine tiyatrocu Almula Merter sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Peki, Özlem Özden kimdir? İşte detaylar…

Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen Özlem Özden, tiyatrocu Almula Merter ile yaşadığı polemik ile insertte gündem oldu. Peki, Özlem Özden kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

ÖZLEM ÖZDEN KİMDİR?

Özlem Özden, 1981 yılında dünyaya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında lisans yaptı. Üniversiteden mezun olduktan sonra kamu yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

2014 yılında katıldığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programıyla adını duyurdu ve gerek jüri üyeleri gerekse diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla sık sık gündeme geldi.

Sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez‘in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı. 2015 Ocak ayında vizyona giren “Sebahat ile Melahat” adlı sinema filminde küçük bir rol ile sinema dünyasına adım attı.

Haberin Devamı