Magazin Pascal izdiham yarattı

Pascal izdiham yarattı

Paylaş
Pascal izdiham yarattı

Survivor'dan diskalifiye edilen Pascal Nouma havalimanında tezahüratlarla karşılandı

İberia Havayolları'na ait tarifeli bir uçakla saat 18.30'da Madrid'den İstanbul'a gelen Pascal Nouma, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Beşiktaş taraftarlarınca sloganlarla karşılandı.

Çarşı grubunun yoğun ilgisi nedeniyle ezilme tehlikesi de geçiren Nouma için Nihat Doğan hayranları da havalimanına geldi. Çarşı grubu sevgi tezahüratında bulunurken, Nihat Doğan hayranları "Nihat'a uzanan eller kırılsın" yazılı pankart açtı.

Polisin güvenlik önlemi aldığı havalimanında iki grup arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı. Türkiye'yi çok özlediğini belirten Pascal Nouma, "Çok yorgunum, arkadaşlarımı özledim. Artık işlerime bakacağım. Şu an geldiğim için çok mutluyum" dedi.


Pascal, havalimanından oyuncu Itır Eser ile birlikte ayrıldı

Oyuncu Itır Esen de havalimanına gelerek ünlü futbolcuyu karşılarken, Nouma'nın menajeri Murat Doker, "Eskiden sahada oldu, sahada bitti diyorduk, bu sefer de yarışmada oldu, yarışmada bitti. Sonuçta ikisi arkadaşlardı, yarışma ağır şartlarda yapıldı.

Pascal bir yerde patladı. Bundan sonra Pascal için Survivor bitti. Oradaki yarışmacı arkadaşlar devam ediyor. Onların şansları bol olsun ama Pascal için bundan sonraki hayatında futbol okulu, köşe yazarlığı devam edecek" diye konuştu.

Haberin Devamı