Gündem Pazar günü bu yollara dikkat!

Pazar günü bu yollara dikkat!

Paylaş
Pazar günü bu yollara dikkat!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılacak etkinlikler nedeniyle bu akşam bazı yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Pazar günü Bağımsızlık Koşusu ve Fener Alayı Yürüyüşü nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Haberin Devamı


Emniyet Müdürlüğü, bugün saat 19.00’da Suadiye Işıklardan başlayarak Göztepe’de sona erecek olan Fener Alayı Yürüyüşü nedeniyle saat 17.00’dan itibaren yürüyüş bitimine kadar bazı yolları kapatacak. İşte bu yollar:

Hulusi Behçet Caddesi, Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi, Bağdat Caddesi (Suadiye Işıklardan Kızıl Toprak Meydana kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar), Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay Caddesi BP Işıklardan Bağdat Caddesi Göztepe Işıklara kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar), Cemil Topuzlu Caddesi’nden Bağdat Caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar'ın trafiğe kapalı olacak. Emniyet Müdürlüğü, alternatif güzergahları ise şöyle açıkladı Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu) D-100 güzergahına çıkan yolları, Cemil Topuzlu Caddesi ve Sahil yolu Bostancı istikameti kullanmaları uygun olacaktır.

Haberin Devamı