Gündem PCR sonucu kaç günde çıkıyor? e Nabız girişi ile PCR test sonucu sorgulama ekranı

PCR sonucu kaç günde çıkıyor? e Nabız girişi ile PCR test sonucu sorgulama ekranı

Paylaş
PCR sonucu kaç günde çıkıyor? e Nabız girişi ile PCR test sonucu sorgulama ekranı

PCR testi veren pek çok kişi sonuçların kaç günde çıktığını merak ediyor. Koronavirüs belirtisi gösteren vatandaşlara sağlık kurumlarında PCR testi ücretsiz olarak yapılıyor. Sonuçlar ise e Nabız uygulaması üzerinden görüntülenebiliyor. Peki, PCR sonucu kaç günde çıkıyor? İşte e Nabız girişi ile PCR test sonucu sorgulama ekranı…

PCR testi, covid salgınında en net yanıtı veren uygulamalar arasında yer alıyor. Ağız ve burundan alınan sürüntü örneğine göre, kişinin korona olup olmadığı kesin olarak öğrenilebiliyor. PCR test sonuçları ise bir sağlık kurumuna gitmeye gerek kalmadan e Nabız girişi yapılarak görüntülenebiliyor…

Haberin Devamı

PCR SONUCU KAÇ GÜNDE ÇIKIYOR?

PCR test sonuçları 1 ila 3 gün içerisinde çıkıyor.

E NABIZ GİRİŞİ İLE PCR TEST SONUCU SORGULAMA EKRANI

PCR test sonucunu öğrenmek için e nabız sistemine T.C. kimlik numarası ile giriş yaptıktan sonra Sonuçlarım bölümüne tıklamanız gerekmektedir.

PCR TESTİ NEDİR?

PCR testi tanı koymak amaçlı kullanılmaktadır ve günümüzde Covid-19 tanısında en kesin bilgiye ulaşılan testtir. Polymerase Chain Reaction kelimesinin kısa adı olan PRC testi oldukça pratik bir şekilde uygulanır.

Bu test ile kişide virüs olup olmadığı öğrenilir. Aynı zamanda kişinin vücuduna giren virüs sonucunda nasıl etkilendiğine dair bilgi edinmek için de uygulanabilir.