Türkiye (Son Dakika) Polis eşinin gizemli ölümü

Polis eşinin gizemli ölümü

Paylaş
Polis eşinin gizemli ölümü

Polis eşi Sevim Karanlık'a, Bolu D-100 Karayolu'nda bir kamyon çarpıp kaçtı. Karanlık hayatını kaybederken şoför Ankara'da yakalandı.

Burdur'da yaşayan ve eşi polis olan 44 yaşındaki Sevim Karanlık, birkaç gün önce Kocaeli'ndeki akrabalarını ziyaret edeceğini söyleyerek evden ayrıldı. Kocaeli'ne gelen Sevim Karanlık, buradaki ziyareti tamamladıktan sonra, eşine Ankara'daki akrabalarını ziyaret edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

"BİR KADIN ARAÇTAN ATILDU" İHBARI

Ancak Karanlık'ın önceki gün saat 22.30 sıralarında Bolu'nun Yeniçağa ilçesi yakınlarından geçen D-100 Karayolu'nda cesedi bulundu. Bir kadının araçtan atıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri yaklaşık 10 metre sürüklenen ve başı bariyerlere çarpan Sevim Karanlık'ın parçalanmış cesedini buldu.

EŞYALARI UÇURUMDAN ÇIKTI

Çevrede inceleme yapan jandarma ekipleri, Karanlık'ın çantasını ve özel eşyalarını da uçurumda buldu.

MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler talihsiz kadının yola atılmadığını, Kahramanmaraş plakalı bir kamyonun kadına çarpıp kaçtığını tespit etti.

Kamyon Ankara'da durduruldu ve adı açıklanmayan şoför gözaltına alındı.

Jandarma kadının Burdur'daki polis kocasına telefonla ulaşıp bilgi verdi.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre Karanlık'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.