Gündem POMEM mülakat sonuçları açıklandı! 23. dönem sonuç sorgulama...

POMEM mülakat sonuçları açıklandı! 23. dönem sonuç sorgulama...

Paylaş
POMEM mülakat sonuçları açıklandı! 23. dönem sonuç sorgulama...

23. dönem Polis Meslek Eğitim Merkez (POMEM) mülakat sonuçları uzun zamandır polis memuru adayları tarafından takip ediliyordu. Sonuçlar için zaman artık daralmış adaylar gün boyu "POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı?" sorusunu yöneltiyordu. Polis Akademisi dün akşam saatlerinde sonuçları ilan etti. Böylelikle adaylar rahat bir nefes aldı. Sonuçları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Polis memuru adayları uzun zamandır mülakat sonuçları için Polis Akademisi'den resmi bir açıklama bekliyordu. Mart ayının ortalarına doğru gelinirken Polis Akademisi sabırsız bekleyişe son verdi ve mülakat sonuçlarını ilan etti. Aşağıdaki linke tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

23. DÖNEM POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Adaylar, sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün "www.egm.gov.tr" internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet sitesinden TC kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek. Sınav sonuçları hakkında ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

AKADEMİ'DEN AÇIKLAMA

23. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

Tüm adaylara ilanen duyurulur.