Gündem PTT 1100 işçi alımı ertelendi! Peki başvurular ne zaman?

PTT 1100 işçi alımı ertelendi! Peki başvurular ne zaman?

Paylaş
PTT 1100 işçi alımı ertelendi! Peki başvurular ne zaman?

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri (PTTPAL) AŞ'ye bin yüz personel alacak. Memur adayları kasım ayında geçilen bu bilginin ardından umutlanıp başvuru tarihini sabırsızlıkla beklerken PTT'den konuya ilişkin bir açıklama geldi ve başvuruların ertelendiği duyuruldu.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri (PTTPAL) AŞ, kasım ayında "PTT zırhlı araçlar için bin 100 personel alacak" duyurusunda bulundu. Bu duyuru ile birlikte on binlerce kişi heyecana kapılırken beklene tarihlerde başvurular alınmadı. Hal böyle olunca "PTT başvuruları ne zaman başlayacak?" sorusu gündemden düşmedi.

Haberin Devamı

PTT'DEN AÇIKLAMA

PTT'den başvuru tarihleri hakkında ilgi verilmezken yapılan duyuruda "Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir." denildi.