Dünya Putin'in gizlediği hastalığı ortaya çıktı

Putin'in gizlediği hastalığı ortaya çıktı

Paylaş
Putin'in gizlediği hastalığı ortaya çıktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hasta olduğuyla ilgili birçok iddia ortaya atılıyor. Ukrayna'ya yönelik işgal sürerken, ABD merkezli bir istihbarat şirketi, Putin'in hastalığına dair yeni bir iddia ortaya attı.

69 yaşındaki Rus lider Vladimir Putin'in Ukrayna'ya ani saldırı emri, karar değişiklikleri ve yüzündeki şişlikler, hasta olabileceği iddialarının ortaya atılmasına neden oluyor. Daily Star'ın haberine göre Putin'e kanser teşhisi kondu. Kanserle mücadele eden Vladimir Putin, steroid tedavisinin yan etkilerini hissediyor. Düzensiz ve çok çabuk karar veren birine dönüşen Putin'in savaş kararının arkasındaki gerçeğin de kanser olduğu belirtildi. Aynı kaynaklar kanser dışında Parkinson hastalığının da ihtimaller arasında olduğunu belirtti. Putin'in net bir şekilde düşünememesinin olumlu olumsuz sonuçlar hakkında çıkarım yapamamasının en belirgin nedeninin hastalığı olduğunu iddia eden istihbarat firmasına henüz Kremlin'den bir yalanlama gelmedi.

Haberin Devamı

İngiliz basını Putin'in kendisini misafirlerden fiziksel olarak tecrit ettiğini bunun bir hastalık korkusu olduğunu belirtti. Putin'in Kremlin'e gelen dünya liderlerini büyük bir masada kendinden epeyce uzakta ağırlaması dikkat çekmişti.

HEMŞİREDEN PARKİNSON İDDİASI

Öte yandan, TikTok kullanıcısı bir sağlıkçı, Putin'in, Parkinson semptomları gösterdiğini öne sürmüştü. Putin'in sağ bacağına dikkat çeken hemşire ayrıca, Rusya liderine "muhtemelen inme indiğini" iddia etmiş ve bunun, vasküler demansın bir semptomu olduğunu söylemişti.