Ramazan Metro seferlerine 'Ramazan' düzenlemesi! Saatler değişti

Metro seferlerine 'Ramazan' düzenlemesi! Saatler değişti

Paylaş
Metro seferlerine 'Ramazan' düzenlemesi! Saatler değişti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan ayı nedeniyle, 11 Mart-9 Nisan tarihleri arasında metro seferlerinde değişiklik yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, seferlerin 01.00'e kadar devam edeceği belirtilirken, cumayı cumartesiye ve cumartesiyi pazara bağlayan gecelerde ise "gece metrosu" uygulamasının devam edeceği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ramazan hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı için metro sefer saatleri uzatıldı. Bu kapsamda bazı hatlar da gece metrosu seferi yapacak. Öte yandan Metro İstanbul AŞ, Ramazan ayı boyunca iftar saatlerinde, eski Türk filmlerinin müzikleri eşliğinde araç ve istasyonlarda iftar saati duyurusu yapacak.

Haberin Devamı

SEFERLER 01.00'E KADAR UZATILDI!

İBB'den yapılan açıklamaya göre; seferler, saat 01.00'e kadar uzatıldı. Ayrıca cumayı cumartesiye ve cumartesiyi pazara bağlayan gecelerde "gece metrosu" uygulaması hizmet verecek.

HAFTA SONU 'GECE METROSU' UYGULAMASI HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK

Ramazan ayı boyunca Metro İstanbul'un işletmesini yaptığı "M1A, M1B, M2, M3, M4, M6, M7 ve M9 metro, T1, T4, T5 tramvay ve F1, F4 füniküler hatları"nda seferler 01.00'e kadar devam edecek. Ayrıca cumayı cumartesiye ve cumartesiyi pazara bağlayan gecelerde "gece metrosu" uygulaması hizmet vermeye devam edecek.

İETT'nin 11 hatta sürdürdüğü gece hatları da ramazan ayında da hizmet vermeyi sürdürecek.