Bilim - Teknoloji Realme'den de 'evde kalın' çağrısı geldi
Paylaş
Realme'den de 'evde kalın' çağrısı geldi

Realme, dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınında evde kalmanın önemine vurgu yapmak adına Reynmen ile bir farkındalık kampanyası düzenliyor. 21 Mart Cumartesi akşamı Realme Instagram hesabı üzerinden düzenlenecek konserle şirket, hastanelere maske bağışında bulunacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınının Türkiye sınırlarında görülmesinin ardından ülke olarak ciddi önlemler almaya başlandı. İşyerleri ve restoranlar çalışmaya ara verirken, ülke çapında konserler, spor ve kültür sanat etkinlikleri iptal edildi. Virüsün yayılmasının engellemek için tüm vatandaşların evde kalması, sokakta vakit geçirmemesi, olabilecek en az insanla temas halinde olması gerekiyor.

Haberin Devamı

Realme ise gençlere evde oturma çağrısı yaparak Reynmen ile bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. 21 Mart saat 20.30’da r-Realme Instagram hesabında yayınlanacak Reynmen konseriyle birlikte, marka devlet hastanelerine maske bağışlayacak. Ayrıca Ahbap Platrofmu’nun da etkinliğe dahil olması ile izleyiciler bağışta bulunarak son 15 günde işten çıkarılmış insanlara yardım edilebilecek.

Realme Pazarlama Direktörü Merve Yeniev “Bu zor günlerin en kısa zamanda sona ermesini diliyorum. Marka olarak #EvdeKal diyoruz ve gençleri evde kalmaları konusunda motive etmek istiyoruz. Hep beraber atlatacağız” dedi.

Realme Satış Direktörü Doğuş Dedeoğlu bu sıkıntılı zamanları ülke olarak hep birlikte atlatacağımıza vurgu yapıyor. Dedeoğlu, “Bu günleri hep beraber atlatacağımız inancındayım” dedi.

Haberin Devamı