Gündem Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Demirören'in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Demirören'in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Paylaş
Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Demirören'in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından bir taziye mesajı yayımladı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinden yayımlanan taziye mesajı şöyle:

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı dolayısıyla yayımladıkları mesajları aşağıda sunulmaktadır:

Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum.

Çalışma hayatında önemli başarılara imza atan, ülkemize değerli katkılarda bulunan kıymetli sanayici ve iş adamı Erdoğan Demirören, her zaman hayırla yad edilecektir.

Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyorum.”

CUMHURBAŞKANI, DEMİRÖREN AİLESİNİ TELEFONLA ARAYARAK TAZİYEDE BULUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından aileyi telefonla arayarak taziyede bulundu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre mitingde konuşacağı Nevşehir'e helikopterle inmesinin hemen ardından, Erdoğan Demirören'in kızı, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay ve oğlu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat haberinin kendisini derinden üzdüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet diledi. Ailenin acılarını paylaşan, Erdoğan Demirören'in vefatının iş dünyası için büyük bir kayıp olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhumun tüm aile bireylerine, sevenlerine ve Demirören Holding başta olmak üzere iş dünyasına başsağlığı dileğinde bulundu.

BAŞBAKAN YILDIRIM: SAYGIN BİR İŞ ADAMI OLARAK HATIRLANACAKTIR

Ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayan Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Erdoğan Demirören, Türkiye’nin ekonomik olarak güçlenmesi ve sanayi atılımlarıyla kalkınması için hayatı boyunca büyük hizmetlerde bulunan, binlerce kişiye istihdam sağlayan seçkin ve saygın bir iş adamı olarak hatırlanacaktır. Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum.

BAHÇELİ: ÜLKEMİZİN DEĞERLİ İŞADAMLARINDAN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı nedeniyle Yıldırım Demirören’e başsağlığı diledi.Bahçeli, Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören’in vefatı nedeniyle yayımladığı taziye mesajında, "Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve ülkemizin yetiştirdiği değerli iş adamlarımızdan kıymetli babanız Erdoğan Demirören’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. İş adamlığının yanı sıra hayırsever kimliği ile de tanınan merhum babanıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, Demirören ailesine, iş dünyası ve spor camiasına başsağlığı dileklerimi sunarım" dedi.

Haberin Devamı

MESUT YILMAZ: AİLE DOSTUMUZDU

Mesut Yılmaz, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Erdoğan Bey bizim aynı zamanda aile dostumuzdu. Çok uzun zamandan beri birlikteliğimiz vardı. Bu şekilde vefat etmesinden büyük üzüntülüyüm. Türk sanayisine de katkıda bulunmuş bir insandı. Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün yakınlarına da sabır diliyorum" dedi.

BEKİR BOZDAĞ: ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP

Demirören'in vefatının ardından ilk açıklama Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi.

Bozdağ, "Vefatı ülkemiz için büyük bir kayıptır. Demirören ailesinin yakınlarına çalışanlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

VEYSEL EROĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da sosyal medya hesabı üzerinden şunları yazdı:

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet niyaz eder; değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.

ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL: TEESSÜRLE ÖĞRENDİM

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine sabır-ı cemil niyaz ediyorum.

MEHMET AĞAR(ESKİ BAKAN): HER AY ALIŞVERİŞ ÇEKİ VERİRDİ

Elazığ'da aldım haberi. Ben çok genç yaşta tanıdım kendisini. O dönemde kendisi Ankara pazarlarının sahibiydi. Bana her ay yüklü miktarda alışveriş çeki verirdi. 'Durumu olmayan polis memurlarıyla paylaş' derdi. Önemli miktarda bir yaraya derman olurdu. Kimsenin bilmesini istemezdi. Derin bir üzüntü içerisindeyim. İnsan tarafı çok fazlaydı. Problem çözücüydü. Şefkatliydi. Hep iyiliklerle anılacak bir insan. Her yönde üzerine düşeni yapardı. Herkeste iyi izler bıraktığına gönülden uyanıyorum. Bu sabah şokla uyandım. Geride çok güzel yetiştirdiği çocuklarını torunlarını bıraktı.

Haberin Devamı

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI KAYA: ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya: Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ: İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSMİYDİ

İş dünyasının önemli isimlerinden Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatından büyük üzüntü duydum. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum