Spor Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmada Rizespor'un konuğu oluyor. Geçen hafta Beşiktaş ile berabere kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi Rizespor'u yenerek moral depolamak istiyor. Peki, Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman? Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçeli ve Rizesporlu taraftarlar, bu soruya yanıt arıyor. Lige kötü başlayan ve 7 puanla 13. sırada yer alan Fenerbahçe, ligde henüz galibiyetle tanışmamış olan Rizespor'la deplasmanda karşılaşacak. Sarı Kanarya kötü gidişe dur diyebilecek mi? Çaykurspor ilk galibiyetini alabilecek mi? Tüm bu soruların cevabını yarın alacağız.

Haberin Devamı

RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Rizespor Fenerbahçe maçı 30 Eylül Pazar akşamı saat 19.00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ile 40. Randevuda

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 7. haftasında evinde karşılaşacağı Fenerbahçe ile 40. kez karşı karşıya gelecek.

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, bugüne kadar lig ve özel müsabakalar toplamında 39 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu karşılaşmalarda 7 kez Çaykur Rizespor sahadan galip ayrılırken, 24 kez ise Fenerbahçe galibiyet sevinci yaşadı. 8 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Farklı galibiyetler

Fenerbahçe, Süper Lig’de Çaykur Rizespor’a karşı en farklı galibiyetlerini 1986-87 sezonunda 6-0’lık ve 1988-89 sezonunda 5-0’lık galibiyetlerle aldı.

Haberin Devamı