Spor Robben kalıyor

Robben kalıyor

Paylaş
Robben kalıyor

Bayern Münih Sportif Direktörü Mathias Sammer, Hollandalı yıldız Robben'in satılmayacağını ve önümüzdeki sezon da takımda olacağını açıkladı

Bayern Münih Sportif Direktörü Mathias Sammer, Robben'i bırakmayacaklarını açıkladı. Sammer, Hollandalı yıldızın Bayern Münih'le 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu belirterek, Robben'i transfer etmek isteyen takımlara kötü haberi verdi. Hollandalı yıldız ile Galatasaray'ın adı sıkça geçiyor.

Arjen Robben'in adı geride bıraktığımız sezon boyunca birçok takımla anıldı. Aralarında Juventus ve Galatasaray'ın da adının geçtiği bazı kulüplerin Hollandalı yıldızla ilgilendikleri ifade ediliyordu. Ancak Bayern Münih Sportif Direktörü Matthias Sammer, Robben'i kesinlikle bırakmayacaklarını açıkladı.

Bir gol ve bir asistle Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının yıldızı olan Robben'in Bayern Münih'le hali hazırda sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Sammer, "Robben çok büyük bir futbolcu ve kariyerinin en harika anlarını geçtiğimiz gün yaşadı. Ancak Robben önümüzdeki sezon kesinlikle bizimle olacak. Zaten Bayern Münih'le 2 yıllık kontratı bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı