Spor Robbie Keane Los Angeles Galaxy'de

Robbie Keane Los Angeles Galaxy'de

Paylaş
Robbie Keane Los Angeles Galaxy'de

İrlandalı golcü Robbie Keane, bundan böyle kariyerine Atlantiğin karşı yakasında devam edecek. Premier Lig kulüplerinden Tottenham'ın gözden çıkardığı Keane, David Beckham'ın takımı Los Angeles Galaxy ile anlaştı

Robbie Keane, çok değil; 3 yıl önce, Avrupa'nın en gözde forvetlerinden biriydi. Tottenham formasıyla sergilediği başarılı performans sayesinde, 2008 yılında, tam 30 milyon euro karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu. Ancak İrlandalı golcünün Liverpool macerası sadece 7 ay sürdü ve ardından da düşüş başladı. Başarısız Celtic macerası sonrası yeniden, 306 maçta 123 gol attığı eski kulübü Tottenham'a dönen Keane, forma şansı bulmakta zorlanınca, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya karar verdi.

Keane bundan böyle, David Beckham ile birlikte, Los Angeles Galaxy takımında top koşturacak. Tottenham ile antrenmanlara çıktığı dönemde, Beckham'dan, Galaxy hakkında bilgiler aldığını söyleyen deneyimli forvet; "Beckham, Galaxy taraftarı ve genel olarak Amerikan Ligi hakkında çok olumlu konuştu.

Yeni takımıma katılmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu. İrlanda Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği gelmiş geçmiş en önemli forvetler arasında gösterilen Robbie Keane, milli takım formasıyla çıktığı 108 maçta, 51 kez fileleri havalandırdı.

Keane halen ülke tarihinin en golcü oyuncusu unvanını elinde tutuyor.

Haberin Devamı