Spor Robin van Persie: En büyük rüyalarımdan biri de bu derbide gol atmaktı

Robin van Persie: En büyük rüyalarımdan biri de bu derbide gol atmaktı

Paylaş
Robin van Persie: En büyük rüyalarımdan biri de bu derbide gol atmaktı

Galatasaray karşısında 2 gole imza atan Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie, en büyük rüyalarından birinin de bu derbide gol atmak olduğunu söyledi

Hollandalı futbolcu, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Gerçekten kendimi harika hissediyorum. En büyük rüyalarımdan biri de, bu derbide gol atmaktı. Bugün iki gol attım ve galip ayrıldık. Önemli olan kazanmaktı. Daha önce de derbi maçları oynadım ama böyle atmosfer görmedim ve gerçekten çok özeldi.

Bugün bambaşka bir akşam yaşadık. Gururlu ve mutluyum. Galibiyet bizim için iyi oldu. Ligin yukarısı için bu zafer çok anlamlı oldu" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A İLK GOLÜNÜ ATTI

Harika bir ekibin parçası olduğu için mutlu olduğunu dile getiren van Persie, "Bu maçın önemini biliyorum ve bunu bana çok insan söyledi. Sık sık hatırlatıyorlardı. Galatasaray’a gol atmanın ne demek olduğunu biliyordum. Galatasaray gol atmayı çok istiyordum. İlk golden sonraki kutlamam da golün bana hissettirdiği mutluluktu.

Çok güzel goldü ve mutluyum. Biz harika bir takımız. Bu harika ekibin ve takımın parçası olduğum için mutluyum. Dünyanın her yerindeki Fenerbahçe taraftarlarını mutlu ettiğimi için sevinçliyim" diyerek sözlerini noktaladı.



Fenerbahçe 2 - 0 Galatasaray maç özeti




Haberin Devamı