Magazin Ronaldinho 3 Adam'a katıldı, İbrahim Büyüka'ya kaybetti!

Ronaldinho 3 Adam'a katıldı, İbrahim Büyüka'ya kaybetti!

Paylaş
Ronaldinho 3 Adam'a katıldı, İbrahim Büyüka'ya kaybetti!

Futbolun yaşayan efsanesi Brezilyalı Ronaldinho, İstanbul'da mağlubiyetin tadını aldı. "Kaybetmeyi hiç sevmem" dediği 3 Adam programında, İbrahim Büyüka'ya yenilmekten kurtulamadı

Dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyüka'nın sunduğu 3 Adam adlı şov programına katıldı. Birbirinden eğlenceli anların yaşandığı programda Ronaldinho, İbrahim'e kaybetti.

Önceden hazırlanmış özel kaledeki deliklere top sokmaya çalışan 3 Adam ve Ronaldinho ilk atışlarında başarılı olamadı. Daha sonra topu alıp son kez bir deneme yapmak isteyen İbrahim Büyüka, topu delikten geçirerek Ronaldinho'ya mağlubiyeti tattırdı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER



Brezilya'nın efsane ismi Ronaldinho, İspanya'dan Türkiye'ye bir futbol okulunun açılışı için gelmiş ve büyük ilgiyle karşılanmıştı.


Sıcak kanlı tavırlarıyla dikkat çeken Ronaldinho izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı

Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun İstanbul'a iner inmez ilk durağı ünlü kebapçı Nusret olmuştu. Ayağının tozuyla Etiler'de bulunan ünlü kebapçı Nusret'e giden Ronaldinho, kendine has eti tuzlama hareketiyle fenomen haline gelen işletmeci Nusret Gökçe'nin mekanında ziyafet çekmişti.

Haberin Devamı