Magazin Sabriye Şengül Survivor'da neden ağladı?

Sabriye Şengül Survivor'da neden ağladı?

Paylaş
Sabriye Şengül Survivor'da neden ağladı?

Survivor 2017'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Konseyde en çok ismi yazılan Sabriye Şengül ilk eleme adayı oldu. Peki konsey sırasında söz aldığında Sabriye Şengül gözyaşlarını neden tutamadı?

Survivor 2017'nin son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor 2017'de haftanın eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı'da Sabriye ve Sedat haftanın eleme adayları olarak belirlendi. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan haftanın son eleme adayını belirledi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, aralarında yaptıkları oylamanın ardından bir eleme adayı çıkardı. Berna Öztürk haftanın üçüncü eleme adayı oldu.



SABRİYE ŞENGÜL NEDEN AĞLADI?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan Sabriye konseyde ağlayarak takım arkadaşlarının kendisini dışladıklarını, belki de bu nedenle oyunlara konsantre olamadığını, çok üzgün olduğunu dile getirerek "Artık potada olmak beni yoruyor" dedi. Sözlerine devam eden Ünlüler Takımı yarışmacısı, "Adada bazı arkadaşlar beni tanımıyor, en ufak şeyde çok sert çıkan bir insanım. Aslında çok iyi bir insanım, kimsenin arkasından konuşmadım, dedikodulara girmedim. Sevenlerime güveniyorum ve adada kalmak istiyorum. Bu verdikleri karar da beni düşürmedi daha çok güçlendirdi." ifadelerine yer verdi.




Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)


Haberin Devamı