Beden Sağlığı 2 yıldır ağrı çeken adamın karnından çıkanlar doktorları bile şoke etti

2 yıldır ağrı çeken adamın karnından çıkanlar doktorları bile şoke etti

Paylaş
2 yıldır ağrı çeken adamın karnından çıkanlar doktorları bile şoke etti

Hindistan'ın Pencap bölgesinde yaşayan 35 yaşındaki bir adam, 2 yıldır çektiği karın ağrısına daha fazla dayanamayıp hastaneye gitti. Çeşitli testlerden geçen adamın karnından çıkanlar, sağlık görevlilerini bile dehşete düşürdü.

Kuldeep Singh isimli adamın kulaklık, düğme ve daha birçok nesne yediği belirtildi. Doktorlar, bu sıradışı duruma, hastanın psikolojik sorunlarının yol açtığını söyledi.

Haberin Devamı

MİDESİNDEN MADALYON, CIVATA VE ZİNCİR ÇIKTI

Hastanede yöneticilik yapan Ajmer Singh Kalra, "Röntgen çekerken midenin içinde madalyonlar, zincirler, somunlar, cıvatalar, kulaklıklar ve başka birçok nesne bulduk" dedi. Yüksek ateş ve karın ağrısıyla kıvranan hasta, hemen tedavi altına alındı.

PSİKOLOJİK DURUMU İYİ DEĞİL

60'a yakın küçük nesne yediği belirlenen Singh'in 'yenmemesi gereken şeyleri yutmak zorunda hissettiği' kanısına varıldı. Zihinsel bir rahatsızlık olan bu durum, daha çok küçük çocuklar, hamile kadınlar ve özellikle otizm spektrum bozukluğu veya şizofren gibi psikiyatrik bozuklukları olan kişiler arasında yaygın.

''HASTANIN DURUMU KRİTİK''

Doktorlar, hastanın yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkında olmadığını belirtti. Ameliyat sürecinde yer alan bir uzman doktor "Hasta, keskin nesneler yediği için midesinde ciddi yaralar vardı, ameliyat 3 saat sürdü'' dedi. Uzmanlar, ''İşlem başarılı olsa da tehlike henüz geçmedi. Hasta, solunum cihazına bağlı ve durumu kritik'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı