Beden Sağlığı Limonu dirseklerinize sürüp bekletirseniz...

Limonu dirseklerinize sürüp bekletirseniz...

Paylaş
Limonu dirseklerinize sürüp bekletirseniz...

Evlerimizden, mutfaklarımızdan ve sofralarımızdan eksik etmediğimiz limonun faydaları saymakla bitmiyor. Sirke ile eve karıştırıldığı zaman nazara ve kötü enerjiye iyi gelen limon, olumsuzlukları da evlerden uzaklaştırıyor. Ev dışında da sağlık için kullanılan limon, kalp krizi riskini düşürüyor ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Cilt problemlerine iyi gelen limon, her sabah sirke ile birlikte içildiği zaman vücudu ve cildi temizliyor. Bu sayede daha parlak bir cilde kavuşmak, hayal olmaktan çıkıyor.

Haberin Devamı

Ateş düşürücü özelliği olan ve kış hastalıklarına karşı vücudu koruyan limon ve limon suyu, eklem ağrılarına da iyi geliyor.

Ayrıca limon düzenli olarak tüketildiğinde mide, cilt, pankreas, akciğer kanserinin büyümesini yavaşlatıyor.

Hazımsızlığa iyi gelen ve mideyi rahatlatan limonun faydaları ise bu kadar sınırlı kalmıyor..

Limonu dirseklere sürebilir ve kararmaların önüne geçebilirsiniz. Kararmalarla başı belada olan kadınlar, bu yöntemi mutlaka denemeli.

 

 

PEKİ, LİMON DİRSEKLERE NASIL UYGULANIR? LİMONU DİRSEKLERE UYGULARSAK NE OLUR? İŞTE YANITI!

Dirseklere limon sürmek
Limonun yarısını kesip dirseklerinize hafifçe masaj yaparak, 20 dakika boyunca uygulayın. Her gün düzenli uyguladığınızda, dirseklerinizdeki tonun eşitlendiğini göreceksiniz.

Haberin Devamı

Bu sayede kararmalardan kurtulacaksınız. Yüz temizliğinde büyük faydaları olan limon, cilt kararmalarında da size yardımcı olacak.

 

 

LİMONUN PH DEĞERİ NEDİR?

Bir maddenin asit veya alkali değerini anlamak için kullanılan ölçüye potansiyel potansiyel hidrojen denir. Kanı doğru bir pH değerinde tutmak önemlidir çünkü ufak değişimler bile sağlığımızı olumsuz etkiler. Limon suyunun pH değeri 2-3 arasında değişkenlik gösterir.