Beden Sağlığı Televizyon yıldızı Brandi Mallory 40 yaşında hayatını kaybetti

Televizyon yıldızı Brandi Mallory 40 yaşında hayatını kaybetti

Paylaş
Televizyon yıldızı Brandi Mallory 40 yaşında hayatını kaybetti

Kilo verme süreciyle dikkatleri üzerine çeken makyaj sanatçısı Brandi Mallory, 40 yaşında hayata gözlerini yumdu. Mallory'nin ölüm sebebi henüz açıklanmadı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla binlerce kişinin tanıdığı bir isme dönüşen makyaj yıldızı Brandi Mallory'nin ölümü sevenlerini yasa boğdu. Henüz 40 yaşında olan Mallory'nin 9 Kasım'da hayatını kaybettiği duyuruldu. Fulton İlçesi Tıbbi Muayene Ofisi tarafından doğrulanan olayda, fenomenin ölüm sebebi açıklanmadı.

Haberin Devamı

Bir zayıflama programında 4 sezon boyunca kamera karşısına geçen Brandi Mallory, hayatına dair kareleri sık sık Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sunuyordu.

Bakım videolarının yanı sıra fitness ve dans içerikleriyle de beğeni toplayan Brandi Mallory, yüksek hayat enerjisiyle her zaman takdir topluyordu. Instagram'da 130 binden fazla takipçisi olan Mallory, zayıflamak isteyenler için ilham verici videolar paylaşmayı da ihmal etmiyordu.

Brandi Mallory'nin ölümü sanat camiasında da şaşkınlıkla yarattı. Ünlü isimler, peş peşe yas mesajları paylaşarak Mallory'nin zamansız ölüm karşısında üzüntü duyduklarını belirttiler.