Magazin Şahin Tepesi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler? Konusu nedir?

Şahin Tepesi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler? Konusu nedir?

Paylaş
Şahin Tepesi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler? Konusu nedir?

Şahin Tepesi yakında seyirciyle buluşuyor. Başrollerinde Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un paylaştığı dizinin ilk tanıtımı ise geçen gün yayınlandı. Tanıtım sonrası dizinin başlama tarihi oyuncuları ve konusu merak edildi. İşte Şahin Tepesi'nden detaylar

Yakında ekrana Şahin Tepesi adlı yepyeni bir dizi geliyor. Vatanım Sensin'den tanıdığımız Boram Kuzum ve Söz dizisiyle ününe ün katan Aybüke Pusat, projede başrolü paylaşıyor. Bu isimlere Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan gibi yıldızlar eşlik ediyor. Tanıtımı önceki gün yayınlanan dizinin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken oyuncuları ve konusu da ilgi uyandırıyor.

Haberin Devamı

OYUNCULARI

Hilal Saral ‘ın yönetmenliğini, Melek Gençoğlu’nun ise senaristliğini üstlendiği Şahin Tepesi'nin oyuncu kadrosunda usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu'nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.

KONUSU

Şahin Tepesi, birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları anlatacak.