Türkiye (Son Dakika) Samsun'dan acı haber geldi

Samsun'dan acı haber geldi

Paylaş
Samsun'dan acı haber geldi

Samsun'da Gıcı Gölü'nde kaybolan 4 işçiden 3'ünün cesedine ulaşıldı. Kayıp diğer işçiyi arama çalışmaları devam ediyor. Alabora olan teknede 7 işçi yer alırken dahaönce kayıp 3 işçinin cesedine ulaşılmıştı

Samsun'un Bafra İlçesi'ndeki Gıcı Gölü'nde kaybolan 3 kişinin cesedine ulaşıldı. Kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.

Haberin Devamı

3 CESEDE DAHA ULAŞILDI 1 KİŞİ HALA KAYIP

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi’ndeki Gıcı Gölü’ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşen kişilerden 3’ünün cesedine ulaşıldı. Sabahtan itibaren çalışmalarını sürdüren ekipler, Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38) ve Mehmet Ali Semiz’in (35) cesetlerini gölde buldu. Botlara alınarak kıyıya çıkarılan cesetler, Bafra Belediyesine ait cenaze aracıyla Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kayıp Bilgin Namlı’yı (15) arama çalışmalarına, havanın kararması nedeniyle yarın devam edilecek.

DAHA ÖNCE 3 İŞÇİNİN CESEDİNE ULAŞILMIŞTI

Bafra ilçesinde avlanmak için önceki gün Sarıköy Mahallesi’ndeki Gıcı Gölü’ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı’nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37) ile Niyazi Türkmen’in (30) cesetleri ise deniz polisi ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

AA