Yaşam Samsung'dan köpüklü yıkama

Samsung'dan köpüklü yıkama

Paylaş
Samsung'dan köpüklü yıkama

Samsung'dan köpüklü yıkama

Samsung’un benzersiz köpük teknolojisine sahip Eco Bubble çamaşır makinesi ailesinin yeni serisi Vistula'yı, 8 Kg. yıkama kapasitesine ve farklı devir hızlarına sahip 4 yeni ürünü ile Türk tüketicisine sunuluyor. Samsung Eco Bubble teknolojisi giysilerinizi yıpratmadan, %70 enerji tasarrufu sağlayarak; üstün yıkama performansı ve derinlemesine temizlik sağlıyor. Ayrıca düşük sıcaklıkta köpük ile yıkanan giysileriniz yıpranmıyor, üzerinde deterjan artığı bırakmıyor.

Haberin Devamı

Köpük ile yıkama

Deterjanın tamamen ve etkin bir şekilde çözülmesi için özel bir jeneratör kullanan Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, yıkama işlemine başlarken deterjanı hava ve su ile birlikte bu jeneratörün içinde köpürterek çamaşırlara normal deterjanlı sudan 40 kat daha hızlı ve derinlemesine nüfuz ediyor.Oysa su ve deterjanın karışıp lekeye ulaşması standart makinelerde tam 27dk, Eco bubble Vistula’da ise sadece 40sn sürüyor.

Bunun yanı sıra, yüksek sıcaklık gerekmediğinden ve giysiler bir köpük yatağı içinde yıkandığından giysilerinizde yıpranmıyor ve üzerinde deterjan artığı bırakmıyor.