Türkiye (Son Dakika) Saniye saniye banka soygunu

Saniye saniye banka soygunu

Paylaş
Saniye saniye banka soygunu

Bağcılar'da bir banka şubesinin soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

İstanbul Bağcılar Güneşli Mahallesi Koçman Caddesi üzerinde bulunan bir bankada dün akşam saatlerinde soygun gerçekleşti. Silahla bankaya giren soyguncu güvenlik görevlisi ve çalışanları etkisiz hale getirdi.

Daha sonra kasada bulunan yaklaşık 29 bin lira ile 1900 doları alarak kaçtı. Güvenlik görevlisi kovaladığı soyguncunun ardından iki el ateş etti. Kurşun isabet etmeyen Adem K.(27), o sırada bankaya yakın olan ve ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kıskıvrak yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek Gasp Büro Amirliği’nde sorgulanan ve gemilerde yağcılık yaptığı öğrenilen Adem K., “Hollanda’daki sevgilimin yanına gitmek için yaptım. Eğer yakalanmasaydım, uçak bileti almıştım, Holanda’ya gidecektim" dedi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6344","6344","201111","6344-2.jpg");

Bankanın güvenlik kamera görüntülerinin yapılan incelemesinde soygun anının saniye saniye kameraya yansıdığı ortaya çıktı.

Görüntülerde, soyguncunun müşteri gibi bankaya girdiği, once bir sure bankta oturduğu, ardından silahını doğrulttuğu veznedarın uzattığı paraları alarak kaçtığı görülüyor.

Güvenlik görevlisinin soygunucuyu kovaladığı da görülüyor. Emniyetteki işlemleri Adem K. Bakırköy adliyesi’ne sevk edildi.

Mehmet AKTARAN/DHA