Magazin Şaşırtan benzerlik

Şaşırtan benzerlik

Paylaş
Şaşırtan benzerlik

Star TV'de yakında başlayacak “Hanım Köylü” dizisinin başrol oyuncusu Gülsim Ali, ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence'a olan benzerliği ile dikkat çekiyor

Star TV’deki “Hanım Köylü” dizisinin başrol oyuncusu Gülsim Ali, ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence’a olan benzerliği ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kazanan kadın oyuncuları arasında zirvede yer alan ABD’li aktris Jennifer Lawrence’ın (25) artık Türkiye’den bir rakibi var. Sosyal medyada son dönem elden ele dolaşan caps’lerde oyuncu Gülsim Ali’nin Lawrence ile olan benzerliği konuşuluyor. Gülsim Ali, ilk bölümü yakında Star’da ekrana gelecek olan “Hanım Köylü” dizisinde başrol oynuyor. Gülsim Ali , ilk kez “Son Yaz Balkanlar” dizisinde rol almıştı. Gülsim Ali ayrıca güzelliği Bulgaristan’da katıldığı güzellik yarışmasında tescillenmiş bir isim.

Gülsim Ali'nin Jennifer Lawrence'a olan benzerliği "Açlık Oyunları" film afişinde...

Çekimlerinin Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan “Hanım Köylü” adlı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar. Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

Haberin Devamı

JAPONCA BİLİYOR

Bulgaristan doğumlu Gülsim Ali, doğal güzelliğiyle dikkat çeken bir isim. Bulgaristan’da Super Model yarışmasında derece alan Gülsim Ali; Bulgarca, Türkçe, İngilizce, Japonca dillerini çok iyi konuşabiliyor.
SIRRI DOĞAL GÜZELLİĞİ
21 yaşındaki Gülsim Ali, Hanım Köylü dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Hanım Köylü’de Yusuf Çim ile başrolü paylaşacak olan oyuncunun, ‘İlkgün’ karakteri ve Gülsim’in doğal güzelliği şimdiden konuşulmaya başlandı.