Spor Schumi'den iyi haber!

Schumi'den iyi haber!

Paylaş
Schumi'den iyi haber!

Formula 1'de yedi dünya şampiyonluğu yaşayan Michael Schumacher'den iyi haber geldi. Doktorlar yaptığı açıklamada; "Kendisinin durumunda iyileşme gördük ama henüz tehlikenin tam anlamıyla geçtiğini söyleyemeyiz" dedi

Formula 1'in rekortmen pilotu ailesiyle geçirdiği tatilde kayak yaparken başından ciddi bir şekilde yaralanmıştı.

Doktorlar Schumi'nin komada tutulduğunu belirtirken, düne oranla bugün iyileşme görüldüğünü belirtildi.

"Tehlikenin geçtiğini söyleyemeyiz" diyen doktorlar, ameliyatın yaklaşık 2 saat sürdüğünü belirtirken, "Kaydettiği ilerleme gerçekten şaşırtıcı, dün akşama doğru iyileşme gösterdi. Bu fırsattan yararlandık ve ameliyatı gerçekleştirdik. Beynindeki baskı biraz azaldı. Onu riske atmadan yeni bir film çekebildik. Kendisinin durumu stabil. Dolayısıyla durumunun kötüye gitmediğini söyleyebilirim.

"AİLEDEN İZİN ALDIK"


İkinci operasyon için ailenin izninin alındığını belirten doktorlar, "Ameliyattan sonra beynindeki kan boşaltıldı. Durumu daha iyi. Sinyaller ameliyat yapabileceğimi gösteriyordu. Beynindeki baskıyı azaltmak adına böyle bir operasyona giriştik. Beyinde daha fazla lezyon olduğunu gördük, bunları takip etmemiz gerekiyor. Her saat bunları takip ediyoruz" dedi.

Doktorlar tedavinin aynı hastanede devam edeceğini belirtirken, bir başka hastaneye transferinin şimdilik tehlikeli olabileceğini belirtti.

Haberin Devamı