Seçim Çeşme'de seçim heyecanı sürüyor! Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli yarışı önde götürüyor! CHP adayı Lâl Denizli kimdir?

Çeşme'de seçim heyecanı sürüyor! Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli yarışı önde götürüyor! CHP adayı Lâl Denizli kimdir?

Paylaş
Çeşme'de seçim heyecanı sürüyor! Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli yarışı önde götürüyor! CHP adayı Lâl Denizli kimdir?

Türkiye'nin her noktasında olduğu gibi İzmir Çeşme'de de seçim heyecanı devam ediyor. CHP'den aday olan Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli yarışı önde götürüyor! İşte Çeşme güncel oy oranları ve nefes kesen güncel veriler...

Tüm Türkiye'nin sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getirdiği 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde pek çok aday bulunuyor. İzmir'in Çeşme ilçesinde ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli de adaylığını açıklamıştı. Merakla beklenen oy oranlarına göre yarışı önde götüren Lâl Denizli, en yakın rakibine dahi fark açmasıyla merak konusu oldu.

Haberin Devamı

CHP İzmir Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girmiş olan Lâl Denizli, sandıkların %72'sinin açıklanması ile yarışı büyük ölçüde önde götüren isim olarak dikkat çekti.

Güncel verilere göre yüzde 55.95 oranında oy alan Lâl Denizli'nin yarışı önde götürmesinin yanı sıra rakipleri ile arasında açmış olduğu oy farkı da dikkat çekti.

2024 İZMİR ÇEŞME YEREL SEÇİM OY ORANLARI
İzmir Çeşme genelinde %70'in üzerinde açılan sandıklar sonrasında güncel veriler de dikkat çekti. İşte en güncel verilere göre İzmir Çeşme Belediye Başkan Adayı oy oranları;

Lâl Denizli (CHP): Yüzde 55.95 / 11.643
Esat Tanık (MHP): Yüzde 33.01 / 6.880
Abdullah Dokcu (DEM): 3.4 / 710

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ: LÂL DENİZLİ GÜNCEL VERİLER HAKKINDA KONUŞTU!

Haberin Devamı

Çeşmede seçim heyecanı sürüyor Teknik direktör Mustafa Denizlinin kızı Lâl Denizli yarışı önde götürüyor CHP adayı Lâl Denizli kimdir

LÂL DENİZLİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? MUSTAFA DENİZLİ İLE BAĞI NEDİR?

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı olan Lâl Denizli, 1991'de İstanbul'da doğdu. Lycee Françaiş Pierre Loti D’İstanbul mezunu olan Denizli, Bilgi Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi Lisansı ve Hukuk yan dalı ile lisans eğitimini tamamlayıp aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisansına devam etti.

Lâl Denizli’nin siyasi kariyeri ise Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli kademelerde görev alarak başladı. Partide gençlik kollarından seçim saha koordinasyon alanlarına kadar birçok görevde yer alan ve bekar olan Lâl Denizli, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.