Seçim TKP adayı Fatih Mehmet Maçoğlu yüzde kaç oy aldı? Kadıköy'deki son durum ne? 31 Mart 2024 Kadıköy güncel oy oranları

TKP adayı Fatih Mehmet Maçoğlu yüzde kaç oy aldı? Kadıköy'deki son durum ne? 31 Mart 2024 Kadıköy güncel oy oranları

Paylaş
TKP adayı Fatih Mehmet Maçoğlu yüzde kaç oy aldı? Kadıköy'deki son durum ne? 31 Mart 2024 Kadıköy güncel oy oranları

Tunceli'nin eski belediye başkanı olan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun TKP'den aday olduğu Kadıköy'den en güncel veriler geldi. Son verilere göre açıklanan oy oranları ise şaşırttı. İşte detayları ile Kadıköy'de son durum...

Türkiye, yerel seçimler için 31 Mart 2024 Pazar gününde bir kez daha sandık başına gitti. Yasakların kaldırılması ile birlikte İstanbul'un en kritik görülen ilçelerinden olan Kadıköy'deki güncel veriler geldi.

Haberin Devamı

Eski Tunceli Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aday olduğu bu seçimde, Kadıköy'deki verilerin nasıl olacağı da büyük merak konusuydu. Güncel verilere bakıldığında CHP'nin adayı Mesut Kösedağı'nın Kadıköy'de ilk sıradan listeye girdiği görüldü.

22.50 İTİBARİYLE KADIKÖY GÜNCEL OY ORANLARI

Mesut Kösedağı (CHP): Yüzde 68.79 / 57.345
Veli Arslan (AKP): Yüzde 13.3 / 11.094
Fatih Mehmet Maçoğlu (TKP): Yüzde 8.03 / 6.698

FATİH MEHMET MAÇOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?
Fatih Mehmet Maçoğlu, 1968'de Tunceli'nin Ovacık ilçesinin Çemberlitaş köyünde doğdu. Tunceli'deki Ovacık Yatılı İlköğretim Bölge Okulunu ve Bingöl Sağlık Lisesini bitiren Maçoğlu, Konya'nın Bozkır Hisarlık kasabasında sağlık memuru olarak göreve başladı. Maçoğlu, 1996 yılında Sağlık ve Sosyal Emekçiler Sendikası iş yeri temsilciliğinde bulundu.

Haberin Devamı

1989 yılında Konya'nın Bozkır ilçesinde sağlık memuru olarak göreve başlayan Maçoğlu, 1992 ile 2007 yılları arasında Tunceli'nin Pertek ilçesinde görev yaptı. 2007 yılında Tunceli Devlet Hastanesi'nin Acil Polikliniği'ne tayin olan Maçoğlu, 2014 yerel seçimleri için kamu görevinden istifa etti.

Tunceli Devlet Hastanesinin Acil Polikliniği'nde 2007-2017 yılları arası görev yapan Maçoğlu, 2014 yerel seçimlerinde Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) adayı olarak Türkiye Komünist Partisinden (TKP) Ovacık Belediye Başkanı seçildi. 2019 yerel seçimlerinde Tunceli Belediye Başkanı seçilen Maçoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncel olarak İstanbul Kadıköy'de yerel seçimlerde aday olan Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP'den aday olarak gösterildi. Devam eden oy sayma ve veri girişlerinde sıralamada 3. aday olarak yer almakta.

İSTANBUL GÜNCEL SEÇİM SONUÇLARI 2024
İstanbul'a ait güncel seçim sonuçlarına ulaşmak ve ilçe ilçe verileri keşfetmek için Posta.com.tr özel seçim sayfasını kullanabilirsiniz.

31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ