Magazin Seda Sayan kiracısı Etiler Şamdan'ı kapattırdı

Seda Sayan kiracısı Etiler Şamdan'ı kapattırdı

Paylaş
Seda Sayan kiracısı Etiler Şamdan'ı kapattırdı

İstanbul gece hayatının sembol mekanı 'Etiler Şamdan', mekanın mülk sahibi Seda Sayan'ın çıkarttığı mahkeme kararıyla boşaltıldı. Sayan, haziran ayından beri kira alamadığını ifade etti

Sözcü'nün haberine göre İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü 'Etiler Şamdan' , mekanın mülk sahibi Seda Sayan'ın, uzun süredir kira alamadığı gerekçesiyle mahkeme kararı ile boşaltıldı.

KİRACISI HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR


Bir süredir hastanede tedavi gören işletme sahibi Mehmet Tuna ile Seda Sayan, uzun süredir kira ödenmediği için karşı karşıya gelmişti. Sayan, sosyal medyada da yer bulan mekanın tahliye edilmesiyle ilgili olarak avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

AYLIK 40-50 BİN DOLAR ARASI GELİRİ VAR


Kira sözleşmesinin 5 yıllık olup 2015 yılının Ekim ayında sona erdiğini belirten Sayan, Nispetiye Caddesi'nde kiraların en az 40-50 bin dolar olduğunu ancak mekanın kirası için işletme sahibiyle kuru 1,60 olarak sabitlediklerini açıkladı.

TAHLİYE İŞLEMİNDE OĞULCAN DEVREDE


Buna rağmen 2016 yılının haziran ayından bu yana kira ödenmediğini söyleyen Seda Sayan, Tuna'nın taahhüdü yerine getirmediği için iki ayrı mahkemeden aldıkları tahliye kararını hayata geçirdiklerini söyledi.

Bu arada Seda Sayan'ın tüm mülklerinin işletmesini bir süredir oğlu Oğulcan Engin yapıyor. Önceki akşam yapılan tahliye işleminde de Oğulcan Engin hazır bulunmuş.


Etiler Şamdan kapanıyor!

Haberin Devamı