Magazin Sefirin Kızı 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Gediz’i zor bir seçim bekliyor!

Sefirin Kızı 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Gediz’i zor bir seçim bekliyor!

Paylaş
Sefirin Kızı 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Gediz’i zor bir seçim bekliyor!

Başrollerinde Engün Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin oynadığı Sefirin Kızı 3. bölüm ile bu akşam ekranlarda olacak. Sefirin Kızı 2. bölümde kızları elinden alınan Nare ve Sancar bundan sonra ne yapacaklar? 3. bölümü ile ekrana gelecek olan Sefirin Kızı izleyici tarafından çok beğenildi. heyecanla izlenen bölüm sonrası yeni bölüm için fragman bekleyen dizinin takipçileri hemen aramalara başladı. Sefirin Kızı 4. bölümde neler olacağı merak ediliyordu. Sefirin Kızı 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı 4. bölüm fragmanını haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı 3. bölüm özeti

Nare ve Sancar, kızları uğruna ateşkes ilan ederler

Sefir, Melek’i kaçırınca Sancar’la Nare kızlarının peşinden Podgoridsa’ya giderler. Kendilerini bambaşka bir dünyada bulunca herkesi geride bırakırlar, kızları uğruna ateşkes ilan ederler ve kaderden bir gün ile bir gece çalarlar. Kimi zaman birlikte oldukları bir rüyadır bu yolculuk, kimi zaman kızlarını aradıkları bir kabus. Bir yandan kaçamadıkları anılarla, bir yandan ortaya çıkan gerçeklerle ama en çok da kendileriyle savaştıkları bir serüven...

Bir başka hayatta bıraktıkları Gediz kalbinde keşfettiği gerçekle yüzleşirken, Menekşe iki sevdalıyı gurbette birlikte düşünmeye dayanamaz ve oyununu değiştirir. Sancar rüyasından uyanır, yüreğindeki sevda ateşini söndürmek için hem kendini hem Nare’yi yakar. Destan asıl şimdi can vermiştir.

Sefirin Kızı 3. bölüm fragmanı

Sefirin Kızı 4. bölüm fragmanı için aramalar başladı bile. Sefirin Kızı 4. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Sefirin Kızı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

13 Ocak Pazartesi ekranlarda

Sefirin Kızı izleyicileri için kötü bir haberimiz var dizinin yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi ekranlarda olacak.

Sancar’ın Menekşe’yle eve gittiğini öğrenen Nare, bir zamanlar nikah defterleri olan zeytin ağacından siler destanı. Bundan sonra Sancar’ın Nare’si yoktur, sadece Nare vardır.

Nare artık sadece kızının annesi olacak, Sancar’la ortak kızları dışındaki her türlü bağı reddedecek, yalan bir destanı yaşamak yerine kızıyla masal gibi bir hayat kuracaktır.

Ama Nare’nin önünde büyük bir engel vardır. Çalışmasını da, ev tutmasını da istemeyen, ona bakacağını söyleyen Sancar...

Nare Sancar’a meydan okurken, bu savaşta Gediz’den yardım ister. Nare’nin yaralarının ne kadar derin olduğunu öğrendiğinde Gediz’i zor bir seçim beklemektedir. Sadıcının yanında mı olacaktır, karşısına mı çıkacaktır? Dostlukları, bu fırtınadan sağ kurtulabilecek midir?

Sefirin Kızı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı