Magazin Sen Anlat Karadeniz 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Fatih'in vurulmasının ardından Saniye Hanım yine sinirini Nefes'ten çıkarıyor. Nefes, Yiğit'i de alıp yepyeni bir maceraya çıkıyor!

Çarşamba günleri seyircisiyle buluşan Sen Anlat Karadeniz'in 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Nefes ve Tahir'in en mutlu günleri yine kana bulanıyor. Vedat yine hainliğine ara vermiyor ve Fatih vuruluyor. Saniye Hanım yine sinirini Nefes'ten alıyor. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Nefes, oğlunu da alıp aşkını ve ailesini terk ediyor. Bakalım Tahir buna engel olabilecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var.

Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi?

Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat'ın elinden alabilecek mi?

Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes'in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?