Magazin Sen Anlat Karadeniz 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes ve Tahir yeni evinde...

Sen Anlat Karadeniz 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes ve Tahir yeni evinde...

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes ve Tahir yeni evinde...

Sen Anlat Karadeniz 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Asiye cezaevinde doğum yapıyor. Sevindirici haber ise 5 kadın da özgürlüğüne kavuşuyor. Tahir radikal bir karar alarak eşine sürpriz yaparak ayrı eve çıkmaya karar veriyor.

Çarşamba günlerinin ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'in 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Asiye'nin doğum sancıları başlıyor. Cezaevindeki kadınlar Asiye'nin doğumuna yardım ederken Nefes ebelik görevini üstleniyor. Çocuk sağ salim doğarken bir müjdeli haber daha geliyor ve 5 kadın da cezaevinden çıkıyor.

Haberin Devamı

NEFES VE TAHİR YENİ EVİNDE

Tahir kötü günleri geride bırakmak için radikal kararlar alıp bir ev tutmaya hazırlanıyor. Nefes ilk önce Yiğit'ine kavuşurken daha sonra yeni yaşamlarını kuracakları evi görüyor ve mutluluktan havalara uçuyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nefes'i hapse gönderen Vedat, Yiğit'i kaçırır. Tahir, Yiğit'i kurtarmak için harekete geçerken Saniye ölümle burun burunadır. Herkes Vedat'ı ararken Vedat Fikret'in elindedir. Vedat'la hesaplaşma günü gelen Fikret, Vedat'a hayatını değiştirecek bir gerçeği açıklar. Fikret'in sırrı ne?

Kadınlar hapis hayatına alışmaya çalışırken arkalarında onlara destek olan kocaman bir aile var. Sevdiklerine kavuşma ümidine tutunan kadınlar bu sınavı da geçmeye kararlılar.

Haberin Devamı