Magazin Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes hala Tahir'den kaçıyor

Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes hala Tahir'den kaçıyor

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes hala Tahir'den kaçıyor

Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Nefes kaçırılıyor, Yiğit yalnız kalıyor. Tahir ise hala eşinin ve çocuğunun izini sürüyor.

Çarşamba günü Sen Anlat Karadeniz'in 40. bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Nefes Yiğit'le uyurken kaçırılıyor. Güzel kadın çığlıklar atarak sesini duyurmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Yiğit ise uyandığında annesini göremeyince büyük bir korkuya kapılıyor. Tahir ise hem eşini hem de çocuğunu bulmak için her yeri didik didik ediyor. Fakat Nefes'in bir daha Tahir'le bir araya gelmeye niyeti yok!

SEN ANLAT KARADENİZ 40. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Kaleli ailesi Nefes'i merak ediyor. Tahir firar edip hala Nefes'in peşinde... Genç kadın ve oğlu soğukta, ormanın içinde çaresiz...

Heyecanın doruğa çıkacağı yeni bölümde Nefes ve Tahir yolun sonuna gelmiş gibi gözüküyor. Öte yandan Vedat ise yavaş yavaş kendine geliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir Vedat'ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes'tedir.

Haberin Devamı

Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır.

Nefes'in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.