Türkiye (Son Dakika) Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Paylaş
Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde 16 yaşındaki Ramazan Emre Akkuş, arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti

Eren Enerji Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Ramazan Emre Akkuş, saat 17.30 sıralarında Aslankayası mevkiinde arkadaşlarıyla denize girdi. Kıyıdan açılan Akkuş, bir süre sonra dalgaların arasında çırpınmaya başladı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer35400","35400","201509","35400-360174.jpg","1", "0","Serinlemek için girdiği denizde boğuldu");

Arkadaşlarının yardım çağrısı üzerine koşarak denize giren çevredeki vatandaşlar, Akkuş'u dalgaların arasından güçlükle kıyıya çıkardı.

Sağlık ekibinin kıyıda kalp masajı yaptığı Akkuş, daha sonra Kilimli Semt Polikliniği'ne götürüldü. Akkuş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ramazan Emre Akkuş'un ölüm haberi üzerine polis olan babası, eşi ile birlikte polikliniğe geldi.

Sağlık görevlilerinden oğullarının durumu hakkında bilgi almaya çalışan anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Akkuş'un arkadaşları da poliklinik önünde ağladı.

Akkuş'un cesedi, daha sonra Zongludak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.