Magazin Serpil Uzunçavdar kimdir? Kaç yaşında?

Serpil Uzunçavdar kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Serpil Uzunçavdar kimdir? Kaç yaşında?

Survivor adayları belli oldu. Şubat ayının ilk cumartesi günü başlayacak olan yarışmanın adayları belli oldu. 30 kişi arasında elemeler yapılacak. İzleyiciler eleme öncesi dikkat çeken isimleri yakından tanımak istiyor. Bu isimlerden bir tanesi de Serpil Uzunçavdar...

Milli hakem Serpil Uzunçavdar, Survivor 2019'un yarışmacı adayı oldu. Uzunçavdar, elemelerden geçebilirse yarışmada boy gösterecek. Tekvando dalında şampiyonlukları bulunan Serpil Uzunçavdar'ın hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

SERPİL UZUNÇAVDAR KİMDİR?

Milli tekvandocu olan Serpil Uzunçavdar, 34 yaşında, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan tanıtımında kendisini anlatan Serpil Uzunçavdar, spor geçmişiyle ve Survivor iddiasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Kick boks ve fitness antrenörlüğüm var, aynı zamanda bir şirketin işletme müdürlüğünü yapıyorum. İstanbul'da bu yaşıma kadar hiç yenilgim yok. Türkiye'de 13 şampiyonluğum var. Balkan şampiyonluğum var ve dünya 3.lüğüm var. İş anlamda da büyük hastanelerin müdürlüğünü yaptım. Sporun bana kattığı birçok şey var. Serpil Uzunçavdar, dobralığıyla, başarısıyla, mertliğiyle, delikanlılığıyla, gözü karalığıyla, tamamen savaşçı ruhuyla, içindeki canavarla Survivor’ın şampiyonu olabilir. İzlerken ben de yarışıyor gibi hissediyor ve yaşıyorum. Survivor, bir hayat felsefe demek, herkesin gidebileceği bir ortam değil. Gerçekten kendine güvenen, gerçekten savaşçı ruhuna sahip olanların yeri diye düşünüyorum, bunların başını da ben çekiyorum.

Haberin Devamı