Cumartesi Postası Servetlerini nereye harcıyorlar?

Servetlerini nereye harcıyorlar?

Paylaş
Servetlerini nereye harcıyorlar?

Ünlü isimler geleceklerini garantilemek adına kazandıkları ile sürekli yatırım yapıyorlar. Kimisi hayvan yetiştirmek istiyor, kimi Twitter'a yatırım yapıyor. İş makineleri alan da var aralarında, emlak zengini olan da...

Tarkan/Villa tutkunu

Sevilen popçu da emlak yatırımı yapıyor. Tarabya Sümer Korusu’nda 2 milyon doları aşkın değerde bir villası olan Tarkan’ın, Arnavutköy’de tarihi bir köşkü, Beykoz’un Öğümce Köyü’nde bir çiftliği ve Amerika- Manhattan’da 5 milyon dolar değerinde bir dairesi bulunuyor.

Kenan İmirzalıoğlu/Emlak kralı

‘Karadayı’ dizisiyle zirvede olan Kenan İmirzalıoğlu parasını emlağa yatıranlardan. Cihangir’i şantiyeye çeviren Kenan İmirzalıoğlu’nun, bölgedeki yatırımlarının 30 milyon doları aştığı söyleniyor. Kendisi de Cihangir’de oturuyor.

Yılmaz Erdoğan /Organik tarım

Tekirdağ-Şarköy’e bağlı olan Uçmakdere adlı köyden 60 dönümlük bir arazi aldı. Araziye 3 milyon lira ödeyen Yılmaz Erdoğan buraya çiftlik kuracak, etini ve sütünü kendi üreterek organik tarım yapacak.

Necati Yılmaz/ Hayvan yetiştirecek

Ünlü oyuncu, daha önce kardeşleri Naci ve Raci Şaşmaz ile birlikte Bolu-Gerede’de ahşap fabrikası kurmuştu. Şimdi Necati Şaşmaz, ağabeyi Naci Şaşmaz ile aynı bölgede hayvanlık yapmaya hazırlanıyor. Kardeşler, büyükbaş hayvan yetiştirecek.

Ata Demirer/Şaraba yatırım

Bozcaada aşığı olan ve ‘Eyvah Eyvah’ serisini bu adada çeken Ata Demirer, yatırım için de aynı yeri seçti. Habbele Koyu civarında 7 dönümlük bir tarla almak için girişimde bulunan oyuncu, arazide üzüm bağları yetiştirmeyi hedefliyor.

Tuba Büyüküstün/Teknolojiye göz dikti

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, anne ve babası ile birlikte kurduğu ‘İstron Elektronik Teknolojileri’ ve ‘Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri’ şirketlerine yatırım yapıyor. Şirketin şubelerini Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan’da açan Tuba Büyüküstün, başka ülkelerde de yatırım fırsatı kovalıyor.

Bülent Ersoy/ İş makinaları var

Onca yıl sahnelerden ve albümlerden kazandığı paranın önemli bir kısmını iş makinelerine yatırdı. Bülent Ersoy, bu makineleri haftalığı 10-15 bin dolardan belediyelere ve müteahhitlere kiralıyor.

Emrah/Twitter’ın ortağı

Bir dönem 100’e yakın emlak yatırımı olduğunu söylenen Emrah, Twitter’ın 5 milyon dolar değerindeki hissesini satın aldı. Kısa süre içinde Emrah’ın hisselerinin değeri 15 milyon dolara ulaştı.

8

Haberin Devamı