Yaşam Ses telepatisi ile kişiyi yönlendiriyor

Ses telepatisi ile kişiyi yönlendiriyor

Paylaş
Ses telepatisi ile kişiyi yönlendiriyor

Astrolog, rüya yorumcusu, isim analizcisi, meleklerle iletişim uzmanı tamam da melek enerjisiyle ses telepatisi yapan birini tanımamıştık. Sadece sesini duyduğu kişiyle telepatik bağ kurabilen Tuğçe Işınsu (35) meleklerin enerjilerini kullanarak bir çeşit akıl okuyor. Televizyon programı hazırlayan Tuğçe Işınsu canlı yayına telefonla bağlananların yönelttiği soruları cevaplayarak şaşırtıyor. Bize anlattıklarını duyunca siz de şaşıracaksınız

ÖMER GÖREN

Haberin Devamı

ogoren.aktuel@gmail.com

- Sizi tanıyabilir miyiz?

13.01.1977’de yarı Çerkez yarı Erzincanlı bir ailenin kızı olarak İstanbul’da doğdum. İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 11 yıl uluslararası reklam şirketlerinde metin yazarlığı yaptım. Son 5 yıldır melek enerjisi ile ses telepatisi yapmaktayım.

- Melek enerjisi ile ses telepatisi. Ne demek bu?

Akıl okuma. İnsan sesine bağlı ilginç bir frekans ve enerji!

- Televizyon programında sizi seyrettik. Ama sadece sesten nasıl akıl okuduğunuzu anlayamadık.

Telefondaki kişinin sesi ve soruş şeklinden telepatiyi kurabiliyorum. Her insanın istek ve korku kodları vardır. Ayrıca seslerde de acı, mutluluk, beklenti, istek ve gelecek gizlidir. Onlardan aldığım tınılarla bunu anlıyorum. O kişiyle telepati kurunca melek enerjimi gönderiyorum. Tabii bu arada ondan da bana bir enerji akışı oluyor. O zaman karşımdaki kişinin yaşadığı acıları, geçmişini, sevgiye bakış açısını, beklentilerini hissediyorum. Ondan aldığım enerji ile transa geçiyor, yorum yapıyorum. Bunları yaparken yaşadığım duygu; tam olarak haz, mutluluk ve sıradışılık.

Haberin Devamı

- Akıl okumak için o kişiyi görmemeniz mi gerekiyor?

Görerek de olabiliyor ama sadece sesini duyduğumda çok daha etkili oluyor. Bazıları burcunu, doğum tarihini özellikle yanlış veriyor ama aslında beni değil, kendini kandırmış oluyor.

- Arayana ne söylüyorsunuz peki?

Onlara şöyle diyorum; “Allah’ın izin verdiği kadarını, melekler sayesinde ve psişik güçlerimle tahmin etmeye çalışıyor, öngörülerimi sizinle paylaşıyorum.” Sonra da insanlara günü, ayı, yılı, saatiyle doğum anını ve ne öğrenmek istediğini soruyorum. “Gözümün önünden görüntüler geçer”

- Meleklerle temasa geçtiğinizi söylüyorsunuz. Konuşuyor musunuz peki?

Konuşmak değil de başmeleklerle ve koruyucuyu meleklerle iletişim halindeyim. Bu aslında zor ama anlatmaya çalışayım: Meleklerin, görünmeyen enerji bedenleri var. Sizi şimdi nasıl görüyorsam, melekleri de mavi, beyaz, pembe gibi renklerde, bizim boyutumuza ait olmayan gözalıcı ışık çarpmaları halinde görüyorum. O ışıklar, içime bazı hisler doğuruyor.

Haberin Devamı

- Şaka yapmıyorsunuz değil mi? Asla! Böyle bir şeyin şakası mı olur?

Mesela biri bana gitmek istediği yolun kendisi için hayırlı olup olmadığını soruyor. O anda gözümün önünden saniyelik görüntüler geçiyor. O görüntülerde mesela bir trafik kazası görürsem gitmemesini söylüyorum. Kötü bir mesaj yoksa gidebileceğini söylüyorum. Meleklerden daha çok uyarıcı mesajlar gelir. Ayrıca ‘iç gülüş’ dediğimiz bir şey var. Soruyu, hiç düşünmeden ve yorumlamadan içime doğduğu şekliyle aktarıyorum meleklere. Ve son olarak; kodlanmış olduğum 28 sayısıyla aldığım mesajlar var. Melekler, Allah isterse insan kılığına girebilirler. Aynı zamanda uçan varlıklarla da mesaj gönderirler.

- Yaptığınız bu açıklamalarla gizlilik ilkesini yıkmış olmuyor musunuz?

Melekler, insanları bilgilendirmem adına bazı şeyleri söylememe izin veriyorlar. Günah içeren ve başkasının kötülüğüne olan işler hakkında mesaj vermezler. Dedikodu ve zina yapılan ortamlarda bulunmama da izin vermiyorlar. İnsanlığın hayrına çalışmam isteniyor.

Haberin Devamı

‘Yeni yılda başka evrenler bulunacak’

- Meleklere “2013 yılında Türkiye ve Dünya’yı neler bekliyor diye sorsak?..

- 2013 yılı Yeniçağ’ın başlangıcı. İnsanlık yüksek frekanslarla boyut değiştirecek ve farklı boyutlarla iletişim artacak, hızlanacak.

- Melekler dünyaya daha yakın olacak. Böylece farkındalık, sevgi, Allah’a ulaşma isteği ve telepati gücü artacak. Melekler, doğal afetlerde enerjilerini daha çok gösterecekler.

- Bir grup insan materyalizme önem vermeye devam ederken tekamülünü tamamlayan insanlar değişecek.

- Kanser ve yaşlılıkla ilgili çok yol alınacak.

- Başka evrenlerin varlığı ve zamanın yalnızca bir yansıma olduğu keşfedilecek.

- Müslüman ülkelerin zenginliği artacak.

- Amerika’nın gücü zayıflarken Çin dünya üzerinde söz sahibi olacak.

‘Sokaktaki insanların aklını okuyorum’

- Diyelim sokakta yürüyorsunuz... Arkanızdaki tipler konuşuyor... Onların sesinden telepati kurabiliyor musunuz?

Evet, hem de nasıl!.. Bazen o an gidip “İstediğiniz olacak” veya “olmayacak” demek geliyor içimden. Bazen dayanamayıp o insana bir şeyler söylüyorum, bazen akışına bırakıyorum.

Haberin Devamı

- Bu son derece rahatsız edici bir durum olmalı.

Değil. Ama bazı insanlar sizi çok severken bazıları sizden korkuyor.

- Başınızdan kötü ya da komik şeyler geçmiştir herhalde.

Kötü olanı; olu alyansını çıkararak bekarmış numarası yapan kadınlar... “Dolunayda doğduysanız bu yeteneğiniz olabilir”

- Merakımdan soruyorum; isteyen ya da çalışan herkes bu noktaya gelebilir mi?

Hayır. Bu, Allah’ın bahşettiği özel bir yetenek. İstemez ya da çalışmak yetmez. Üstelik zaten bunun için dolunayda doğmuş olmak gerekir. Psişik güçleri olan insanların doğum haritasının bir yerinde dolunay geçiyordur. Bu, iç zenginlik demektir. Beş duyumuz dışında kalanı da algılamak demektir. Bu yeteneği kullanıp kullanmamak kişinin isteğine kalır. Ben 7 yaşıma kadar başka boyuttan varlıklarla irtibat kurabiliyor, o boyutlara geçiş yapabiliyordum. İlginçtir; korkmuyordum. Ama ailemi de inandıramıyordum.

- Şimdi inanıyorlar mı?

Hayır. İnanmıyor ve onaylamıyorlar. Onlar hâlâ, reklam yazarlığına dönmem için çaba gösteriyorlar.

‘MELEKLER SEKSE İZİN VERMİYOR’

- Nasıl başladınız bu işe?

Bu işten para kazanma düşüncem yoktu. Reklam yazarlığının yanısıra ikinci bir iş yapmam gerekince spritüel danışmanlık, koçluk, isim ve aşk analizi, astroloji, melek enerjisi gibi alanlarda eğitime başladım. Kur’an ilmiyle ve melek enerjisiyle ilgili iki farklı hocadan ders aldım. 6 yıl önce ajanstan ayrıldım, arkadaşım aracılığıyla bir kanaldan canlı yayında ses telepatisi ile ilgili olarak teklif geldi. O şekilde başladım, programım sürüyor.

- Bunca enerji içinde yorulmuyor musunuz?

Önceleri enerjimi kontrol etmesini bilmiyordum, sonradan öğrendim. Meditasyon yaparak enerjimi toplayabiliyorum. Mesela, bir süre suda kalarak yorgunluğumdan arınıyorum.

- Nasıl geçiniyorsunuz?

Bu işten para kazanıyorum. Ama ancak temel ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar. İhtiyacımdan fazla kazanmam melekler tarafından bana yasak. Para alırsam gücüm azalır. Bu yüzden herkes gibi ben de toplu taşıma araçlarını kullanıyorum, fakir olup benden yardım isteyenlerden tek kuruş almıyorum. İnsanlar para vermeden bana ulaşsın diye televizyon programı yapıyorum. Sosyal ve özel yaşantım da kısıtlı. Dedikodunun, alkolün, maddenin, cinsel yozlaşmanın, pahalı ve lüks yaşantının içinde olmama izin yok. O ortamlarda olursam kalbimde çarpıntı başlıyor.

- Ya aşk, sevgili, evlilik, cinsellik?..

Ancak onların uygun gördüğü zaman belki eşim olabilir. Yaşantımda hiç cinsellik yok. Bu da tedirgin edici! Çünkü sonuçta ben bir insanım ve herkes gibi bu boyutta yaşıyorum.

(05.12.2013 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)