Alışveriş - Moda Sevgililer Günü’ne özel aşk kokulu reyonlar
Paylaş
Sevgililer Günü’ne özel aşk kokulu reyonlar

Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle, tüm ihtiyaçlara yanıt veren The Body Shop’ın birbirinden özel ürünleri ile hem kendinizi hem sevdiklerinizi şımartın. Sevgililer Günü hazırlıkları başlasın!

Yılın en sevgi dolu günü 14 Şubat’ı büyük bir heyecanla bekleyen çiftler için birçok farklı set seçeneği sunan The Body Shop, Sevgililer Günü’nde her anınıza tanık olmaya hazırlanıyor. The Body Shop, sevdiklerini mutlu etmek ve bu özel günü unutulmaz bir hediye ile taçlandırmak isteyen herkesi bekliyor.

Haberin Devamı

Hem kendinizi hem onu şımartın

The Body Shop, British Rose, Strawberry, Almond Milk & Honey gibi farklı aromalardaki banyo ve vücut bakım setlerinin yanı sıra, özenle seçilen ürünleriyle sevgi dolu herkesi mağazalarına bekliyor. British Rose setiyle, taze ve büyüleyici İngiliz gül bahçelerinde açan narin güllerin kokusunun verdiği hazzı deneyimlemeye hazır olun. Cildinizi şımartarak rahatlatacak gül kokusu ile geceniz ışıldasın.

Bu özel günü paylaşacağınız her kimse, çok şanslı görünüyor! Strawberry bakım setinin ağız sulandıran çilek kokusuyla dolup taşan anlar yaratmaya hazır olun.

Bal gibi bir deneyime hazır mısınız?

Kuru ve hassas ciltler için ideal Almond Milk & Honey seti, içerdiği gerçek badem sütü ve bal sayesinde gergin, kuru ve hassas ciltler üzerinde oldukça etkili. Cildinizi 48 saate kadar nemli tutan, yumuşak ve daha pürüzsüz ciltler için formüle edilmiş bu ürün ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

White Musk ailesinin sofistike ve feminen üyesi White Musk Flora EDT ile, yeni açan tazelikteki çiçek kokularına şahit olabilirsiniz.

The Body Shop’ın Sense of Life koku serisiyle, unutulmaz anlar biriktirmeye hazır olun.