Gündem Sevgilisini yakmaya çalışırken

Sevgilisini yakmaya çalışırken

Paylaş
Sevgilisini yakmaya çalışırken

Eyüp'te birlikte yaşadığı kadını, benzin dökerek yakmaya çalıştığı ileri sürülen kişi ağır yaralanırken evde de yangın çıktı

Rami Dikiliağaç Sokakta bir süredir nikahsız olarak birlikte yaşayan O.A (32) ile A.K (37) arasında evde başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Bu sırada, A.K. evde bulunan benzini dökerek O.A’yı yakmaya çalıştı. O.A’nın üzerindeki giysiler tutuşurken yere dökülen benzin nedeniyle evin salon bölümünde de yangın çıktı.

Bu sırada evden alevlerin yükseldiğini gören ve O.A’nın çığlıklarını duyan mahalle sakinlerinin ihbarı sonucu olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Eyüp itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu evdeki yangın söndürülürken alevlerin arasında kalan O.A ile üzerine bulaşan benzin nedeniyle kendisi de yanan A.K. ambulansla Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yangın sonucu maddi hasar oluşan evde olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. O.A’nın, vücudunda oluşan ağır derecedeki yanıklardan dolayı yanık ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, tedavisi devam eden A.K’nın ifadesinin ise polis tarafından hastanede alındığı öğrenildi.