Türkiye (Son Dakika) Sevgilisiyle barışmak için çatıya çıktı

Sevgilisiyle barışmak için çatıya çıktı

Paylaş
Sevgilisiyle barışmak için çatıya çıktı

Adana'da ayrıldığı sevgilisi 43 yaşındaki F.G.'yi barışmaya ikna edemeyen 38 yaşındaki Hakan Cebe, 13 katlı binanın çatısına çıktı

İlginç eylem, merkez Çukurova İlçesi’nin Toros Mahallesi 78126 sokakta meydana geldi. Bir dönercide çalışan Hakan Cebe, 5 yıldan beri ilişki yaşadığı F.G. tarafından terk edildi. F.G.’yi barışmaya ikna edemeyen Hakan Cebe, 13 katlı binanın çatısına çıkıp sarktı. Durumu fark eden vatandaşlar polis ve itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, elinde tuttuğu cam parçasını boğazına dayayıp, sevgilisinin gelmesini isteyen Hakan Cebe’yi eyleminden vazgeçirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

'ARTIK CANIMA TAK ETTİ

Zaman zaman beline kadar aşağıya sarkan Hakan Cebe, ısrarla F.G.’nin gelmesini istedi. Harekete geçen polis, ilk evliliğinden 2 çocuk sahibi olan F.G.’yi olay yerine getirdi. Kucağında köpeği ile olay yerine gelen F.G., "Bana eşinden ayrı olduğunu söylemişti. Beş yıldan beri birlikteyiz, ama o ilk karısı ile aynı evde yaşamayı sürdürüyor. Beni köpekten bire kıskanıyor. Artık canıma tak etti, ben onu çekemiyorum" diyerek çatıya çıkmayı reddetti.

PERUK DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ

Apartmanın bulunduğu sokaktaki Buhara İlkokulu’nun öğrencileri ve meraklı vatandaşlar olay yerine toplandı. Polis meraklı kalabalığı dağıtmaya çalışırken, öğrenciler ’Atla, atla’ diye tempo tuttu. Polis, yaklaşık 3 saat boyunca Hakan Cebe’yi eyleminden vaz geçirmeye çalıştı. Çatıda polislerle görüşmesi sırasında öfkeye kapılan Hakan Cebe, üzerindeki kıyafetleri çıkarttı. Hakan Cebe, elbisesini çıkarırken başındaki peruk aşağıya düştü. Bir itfaiye görevlisi Cebe’nin başından düşen peruğu alıp geri götürdü. Hakan Cebe, kafasına koyduğu peruğu asansör aynasına bakarak düzeltti.

Haberin Devamı

'SENİ SEVİYORUM' DEYİNCE EYLEMİ BİTİRDİ

İkna edilip aşağıya inen Cebe, F.G.’nin yanına gelip kendisine sarılmasını istedi. Yaşadığı stres yüzünden baygınlık geçiren F.G., isteği kabul etmedi. Ambulansa alınan F.G.’nin gelmediğini gören Cebe, yeniden çatıya çıktı. Bir süre daha çatıda duran Cebe, sonunda ikna edilerek aşağıya indi. Apartmandan inen, ancak elindeki çam parçasını bırakmayan Hakan Cebe, ambulanstaki genç kadınla konuşmak istediğini söyledi. Apartmanın önüne kadar getirilen ambulansın kapısı açıldı. F.G. başını dışarı uzatıp, "Hakan tamam seni çok seviyorum. Söz veriyorum bir daha seni bırakmayacağım" diyerek eylemi sonlandırmasını istedi.
Sevgilisinin söz vermesi üzerine elindeki cam parçasını atan Cebe, yere diz çöküp, "Bir daha beni terk edersen, o dama birlikte çıkarız. Ama bu kadar insanın önünde sana haykırıyorum. Seni seviyorum" dedi.

Saatler süren eylemini sonlandıran Hakan Cebe, ekip otosuna bindirilerek Fatih Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Haberin Devamı