Türkiye (Son Dakika) Seyir halinde yılan paniği

Seyir halinde yılan paniği

Paylaş
Seyir halinde yılan paniği

Kadıköy'de bir otomobilde çıkan yılan paniğe sebep oldu. Seyir halindeyken ayaklarının üzerinde gezinen yılanı fark eden sürücü, panik halinde otomobilini cadde üzerinde bırakıp kaçtı

Olay 23.00 sıralarında Kadıköy Şemsettin Günaltay Cadde'sinde meydana geldi. Yüksel Aktaş otomobiliyle cadde üzerinde seyir halindeyken ayaklarının üstünde bir şeyin gezdiğini fark etti. Eğilip baktığında yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılanı gören Aktaş, otomobilini sol şeritte durdurdu.

Korku içerisinde aracından inen Aktaş ve araçta bulunan arkadaşı, panik halinde koşmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilen sürücü, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, gözden kaybolan yılanı aramaya başladı.

>> TAKSİDEKİ YILANA BÜYÜK EZİYET


Cadde üzerinde paniğe sebep olan yılan, yaklaşık 30 dakika süren çalışmanın ardından gizlendiği gaz ve fren pedallarının arkasından çıkartılarak etkisiz hale getirildi.

"ŞAŞIRDIK, KORKTUK"

Yüksel Aktaş bir hafta önce annesinin yılanı gördüğünü, kendisinin yılanın çıkmış olduğunu düşündüğünü söyleyerek, "Bir haftadır otomobildeymiş. Askerden gelen bir arkadaşla geziyorduk, bir anda çıktı. İlk önce ne olduğunu anlamadık, araçtan indik, baktık, yılan... Şaşırdık, korktuk, itfaiye ekipleri çıkarttılar" dedi.

Yoldan geçen bir vatandaş aracın sol şeritte durduğunu gördüklerini, kaza olduğunu düşündüklerini belirterek, "Sonra öğrendik ki sürücünü ayağına seyir halinde yılan dolanmış, biz de şaşırdık, sonra itfaiye geldi yılanı çıkardı" dedi.

Ramazan EĞRİ İstanbulDHA

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer7258","7258","201205","7258-4.jpg");